ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

CELEBS

newsroom must

Με δάκρυα στα μάτια σε πρόσφατη ομιλία του.

Σε πρόσφατη ομιλία του για την γιορτή του Ραμαζανιού των Μουσουλμάνων, ο πρίγκιπας Κάρολος αναφέρθηκε στον χαμό του πατέρα του ενάμησι μήνα μετά τον θάνατο του και ''λύγισε'' μιλώντας για την απουσιά του από το γιορτινό τραπέζι.

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε από τον οργανισμό Naz Legacy Foundation στο Twitter, ο οποίος στηρίζει ενεργά την εκπαίδευση των παιδιών που προέρχονται από κοινότητες μειονότητας και μειονεκτικά backgrounds, έστειλε ένα μήνυμα σε εκείνους που δυστυχώς φέτος θρηνούν και που λόγω της πανδημίας δεν θα μπορούν να γιορτάσουν όπως άλλες χρονιές.

"Αυτή τη χρονιά τόσες οικογένειες, όπως και στη δική μου, θα έχουν μία άδεια θέση στο τραπέζι τους και οι φίλοι δεν θα μπορούν να μοιραστούν μαζί εκείνη τη γιορτινή αγκαλιά μετά την προσευχή", δήλωσε ο πρίγκιπας Κάρολος στο μήνυμά του. Συνέχισε πως η φετινή χρονιά ήταν αρκετά απαιτητική για όλους και πιο συγκεκριμένα στις κοινότητες των μουσουλμάνων εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο τέλος, αναφέρθηκε στην σύζυγο του Καμίλα που και εκείνη στέλνει τις προσωπικές της ευχές σε εκείνουν που το χουν ανάγκη σε αυτούς του δύσκολους καιρούς.

Ας θυμηθούμε στο σημείο αυτό πως ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε στις 9 Απριλίου του 2021 σε ηλικία 99 ετών μετά από 73 χρόνια γάμου με την βασίλισσα Ελισάβετ, αιτία θανάτου ήταν η λοίμωξη και προϋπάρχουσα καρδιακή πάθηση.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ