ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πού αναμένονται βροχές σήμερα

Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει στην περιοχή, ενώ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται από το Σάββατο.

Σήμερα, αρχικά ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως αίθριος. Σταδιακά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στο δυτικά, στα ορεινά και στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, σύντομα, μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και νωρίς το απόγευμα στα νοτιοανατολικά, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά το απόγευμα λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός αρχικά θα είναι κυρίως αίθριος, για να καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ από νωρίς το απόγευμα και τη νύχτα αναμένονται βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και πολύ ισχυροί μέχρι σφοδροί άνεμοι. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή, αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
καιρός  |  κύπρος  |  καιρός σήμερα  |  νέα  |  weather  |  cyprus  |  weather today  |  news  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS