ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Βεατρίκη: Ο πρώην σύντροφος της βρέθηκε νεκρός

Ο πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαΐάμι.

Μαρία Καραμάνου

Η τραγική είδηση του θανάτου του Πάουλο Λιούτζο στο Μαϊάμι έχει σοκάρει το διεθνές κοινό. Ο 42χρονος, πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Βεατρίκης, εντοπίστηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών στο δωμάτιο του στο ξενοδοχείο «civilM Miami Worldcenter», όπου διέμενε. Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή πρόσφατα στη Βρετανία, παρόλο που ο θάνατος σημειώθηκε τον Φεβρουάριο του 2024.

Ο Πάουλο είχε μια ταραχώδη ζωή, με ιστορικό εθισμού στα ναρκωτικά και τον τζόγο. Κληρονόμος της περιουσίας του πατέρα του, ενός Ιταλού βιομήχανου πλαστικής ρητίνης, ο Πάουλο μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και πέρασε τα νεανικά του χρόνια υπό τη σκιά ενός αυστηρού οικογενειακού περιβάλλοντος. Το 2002, μετά τον θάνατο του πατέρα του, η συμπεριφορά του άλλαξε δραματικά και αργότερα βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες για ανθρωποκτονία που υποβαθμίστηκαν σε επίθεση.

Η τραγική κατάληξη του Πάουλο Λιούτζο, πρώην συντρόφου της πριγκίπισσας Βεατρίκης, σκόρπισε θλίψη και ανησυχία. Ο 42χρονος βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μαϊάμι, με το γεγονός αυτό να αποτελεί το τραγικό τέλος μιας ζωής γεμάτης πάθη και αντιξοότητες.

Κατά τη διάρκεια της ζωής του, ο Πάουλο αντιμετώπισε σοβαρές προκλήσεις σχετικά με την ψυχική υγεία του, καθώς ένας παλιός του φίλος αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun ότι άρχισε να παίρνει φάρμακα και στη συνέχεια να καταφεύγει σε σκληρά ναρκωτικά. Παράλληλα, ο ίδιος οδηγούνταν σε ακραίες συμπεριφορές όπως το τζόγο και η διοργάνωση πάρτι, προσπαθώντας να βρει διέξοδο από τις δυσκολίες του.

Η αστυνομία συνεχίζει να ερευνά τις συνθήκες του θανάτου του, χωρίς να αποκλείει την υπόθεση υπερβολικής δόσης. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου, ο Πάουλο εργαζόταν ως σύμβουλος στον κλάδο της τέχνης και ζούσε κοντά στο ξενοδοχείο όπου βρέθηκε νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Λονγκ Άιλαντ, στη Νέα Υόρκη, όπου και τελέστηκε η κηδεία του στις 16 Φεβρουαρίου. 

Ένας φίλος του, ισχυρίστηκε στη Sun ότι «Δεν πήγαινε καλά» πριν από το θάνατό του και ότι «Λάτρευε να κάνει πάρτι και να παίζει στοιχήματα. Ήταν ένας πολύ γρήγορος τρόπος ζωής και όλοι φοβόμασταν ότι θα ξεφύγει τελικά. Δανειζόταν χρήματα για να εξοφλήσει παλιά του δάνεια. Είχε μπει σε ένα φαύλο κύκλο χωρίς επιστροφή». 

Ποια ήταν όμως η σχέση του με την πριγκίπισσα Βεατρίκη;

Ο εφηβικός έρωτας της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Πάουλο αποτέλεσε ένα από τα πιο προσωπικά και λιγότερο γνωστά κεφάλαια της ζωής της. Αν και ο Λιούτζο είχε δικαστικές εμπλοκές και μία σειρά από προσωπικές δυσκολίες, φαίνεται ότι ο πρίγκιπας Άντριου και η Σάρα Φέργκιουσον δεν αποθάρρυναν τη σχέση τους, αντιθέτως την ενθάρρυναν, αναγνωρίζοντας την ανάγκη της κόρης τους να κάνει τις δικές της εμπειρίες και να μαθαίνει από αυτές.

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη ήταν μόλις 17 χρονών όταν ξεκίνησε να βγαίνει με τον 25χρονο Λιούτζο τον Ιούλιο του 2005, με τη σχέση τους να αναπτύσσεται σταδιακά μέσα από κοινές παρέες. Μάλιστα, σε ένδειξη αποδοχής και στήριξης, οι γονείς της Βεατρίκης είχαν καλέσει τον Λιούτζο σε οικογενειακές διακοπές στο χιονοδρομικό κέντρο Verbier της Ελβετίας.

Η σχέση της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Πάουλο, παρά την αρχική της αποδοχή από τη βασιλική οικογένεια, φαίνεται ότι αντιμετώπισε σημαντικές προκλήσεις και τελικά οδήγησε σε ένα δύσκολο τέλος. Το 2007, ένα περιστατικό κατά τη διάρκεια κοινών διακοπών στην Τζαμάικα, όπου ο Λιούτζο φέρεται να έκανε χρήση μαριχουάνας μπροστά στην Βεατρίκη, την αδελφή της και την μητέρα τους, προκάλεσε σημαντική αμηχανία και ενόχληση, οδηγώντας την Βεατρίκη να τερματίσει τη σχέση τους.

Τα επόμενα χρόνια, αποκαλύφθηκαν και άλλα στοιχεία της σχέσης τους που θέτουν τον Λιούτζο σε ακόμη πιο αμφιλεγόμενη θέση, όπως η απιστία του προς την πριγκίπισσα. Παρά τα όσα συνέβησαν, η πρόσφατη είδηση του θανάτου του Λιούτζο έχει επηρεάσει βαθιά την Βεατρίκη. Ο Πάουλο ήταν ο πρώτος της έρωτας και, παρά τα πολλά χρόνια που έχουν περάσει από τον χωρισμό τους, ο θάνατός του φέρνει στην επιφάνεια πολλά συναισθήματα και αναμνήσεις.

Η Page Six δεν μπόρεσε να βρει αντιπροσώπους για την πριγκίπισσα Βεατρίκη για την οποία η Sun ισχυρίστηκε ότι ήταν «Πληγωμένη» για τον θάνατο του πρώην της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση