ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και το πρωί στα ανατολικά μέχρι νότιοι, ασθενείς και τοπικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 34 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς και παροδικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από το απόγευμα της Τρίτης δυνατό να παρατηρηθεί αραιή σκόνη, κυρίως στη μέση ατμόσφαιρα. Τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά πιθανό να σχηματιστεί τοπική χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη, κυρίως την Τρίτη και την Τετάρτη.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή τη Δευτέρα, για να παραμείνει γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές, αλλά μέχρι την Τετάρτη θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, για να κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ