ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Τα καυστικά σχόλια της Χρυσούλας Διαβάτη για την Κατερίνα Γερονικολού

Η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή ''Στην φωλιά των κου κου'', και σχολίασε με τον δικό της καυστικό τρόπο διάφορα πρόσωπα του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Μιλώντας για την παράσταση Χτυποκάρδια στα θρανία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Κατερίνα Γερονικολού υποδυόμενη τον ρόλο που έκανε στο παρελθόν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Χρυσούλα Διαβάτη σχολίασε: ''Δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα συγκρίνει την Βουγιουκλάκη με την Γερονικολού. Δεν μπορεί άλλη να κάνει τη Βουγιουκλάκη. Η Βουγιουκλάκη ήταν κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί οι ταινίες γίνονται θεατρικά έργα. Αν θες κάτι εμπορικό, βγάλε μια ξεβράκωτη να δεις πόσο εμπορικό είναι''.

Με αφορμή παλαιότερη γκεστ εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στην επιτυχημένη σειρά Δύο ξένοι, η Χρυσούλα Διαβάτη αναφέρθηκε στην τραγουδίστρια η οποία πρωταγωνιστεί στο θεατρικό μιούζικαλ Μama Mia. ''Είναι και ηθοποιός; Ο καθένας στον κύκλο του. Ήταν σκέψη ήταν του Αλέξανδρου Ρήγα και ήταν δική του ευθύνη. Εγώ δεν μπορούσα να επέμβω και να πω τη γνώμη μου, μια χαρά ήταν η κοπέλα''.

Η ηθοποιός μίλησε και για τον Μάρκο Σεφερλή λέγοντας: ''Εκτιμώ τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι ατόφιος, γνήσιος και πηγαίος. Με έχει κάνει πολλές φορές να γελάσω.''

Όσον αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο, η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε πως δεν είναι ηθοποιός αλλά διασκεδαστής.

Δείτε τις δηλώσεις της στο χαρακτηριστικό απόσπασμα:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS