ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

10 χρόνια γευσιγνωσίας στον «Γαστρονόμο»

Κάθε χρόνο ο «Γ» εντοπίζει, δοκιμάζει και βραβεύει μοναδικά προϊόντα Κύπριων παραγωγών, ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας, με στοχοπροσήλωση και όραμα

newsroom must

Άλλο ένα συναρπαστικό γαστρονομικό ταξίδι εξερεύνησης εκλεκτών κυπριακών προϊόντων ξετυλίγεται αυτή την περίοδο στον «Γαστρονόμο», φανερώνοντας έναν ολόκληρο κόσμο. Φέτος είναι μια ιδιαίτερη χρονιά, καθώς γιορτάζουμε 10 χρόνια «Βραβεία Ποιότητας» Γαστρονόμου. Κάθε χρόνο ο «Γ» εντοπίζει, δοκιμάζει και βραβεύει μοναδικά προϊόντα Κύπριων παραγωγών, ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας, με στοχοπροσήλωση και όραμα, που σέβονται τους καταναλωτές και το περιβάλλον και αποτελούν τη δική μας Dream Team των παραγωγών.

Ο Τάσσος Κυριακίδης

Η Σύλβια Σαββίδου

Αυτή την περίοδο τα προϊόντα αξιολογούνται με τυφλές γευσιγνωσίες από την επιτροπή γευσιγνωσίας του «Γ» στα νέα γραφεία του Ομίλου SppMedia στην Έγκωμη και η 15μελής επιτροπή αποτελείται από σεφ, σομελιέ κρασιού και ελαιολάδου, ειδικούς επιστήμονες, ερευνητές και συνεργάτες του περιοδικού.

Φέτος ο «Γ» δοκιμάζει αιγοπρόβειο χαλλούμι, κυπριακό παρθένο ελαιόλαδο, παραδοσιακή λούντζα, μπίρες από μικροζυθοποιεία, κουμανταρία και οίνους από τις νέες γηγενείς και τοπικές ποικιλίες αμπέλου της Κύπρου, ακολουθώντας τη διεθνή τάση που τις θέλει να πρωταγωνιστούν σε κάθε χώρα. Μοναδικές ποικιλίες όπως Σπούρτικο, Βασίλισσα, Μοροκανέλλα και Πρωμάρα από τις λευκές και Όφθαλμο, Λευκάδα και Γιαννούδι από τις κόκκινες που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στον κόσμο.

Η Αλίσα Τοσούδη, Ο Ανδρέας Εμμανουήλ, Ο Γιώργος Τσαντιώτης, Ο Γιάννης Αδειλίνης, Η Ντένη Καλλιβωκά και Ο Γιώργος Κασσιανός 

Η Ντένη Καλλιβωκά

Ο Γιώργος Κασσιανός 

Οι παραγωγοί των προϊόντων που θα επικρατήσουν στις γευσιγνωσίες θα ανακοινωθούν στη μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των 10ων Βραβείων Ποιότητας, τον Ιούνιο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS