ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Τα Τράπεζα Κύπρου ΜΑΝ of the Year Awards διανύουν τον δέκατο ένατο χρόνο ζωής τους

Τα Τράπεζα Κύπρου ΜΑΝ of the Year Awards διανύουν τον δέκατο ένατο χρόνο ζωής και είναι αναμφίβολα ο μακροβιότερος θεσμός ιδιωτικής πρωτοβουλίας που επιβραβεύει, τόσο με τις υποψηφιότητές τους όσο και με τους νικητές, τους άριστους άνδρες της χρονιάς που διανύσαμε. Αυτούς που ξεχώρισαν στον τομέα τους για τα επιτεύγματά τους αλλά και για το πνεύμα, το ήθος και τον χαρακτήρα τους ως ηγετικές φυσιογνωμίες της κοινωνίας μας.

Φέτος, λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης που αντιμετωπίζουμε, οι διοργανωτές της εκδήλωσης, προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις και ευαισθησίες που έχει επιφέρει η πανδημία, έχουν αποφασίσει τη μη διοργάνωση της εκδήλωσης. Τα αποτελέσματα των νικητών θα ανακοινωθούν διαδικτυακά μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εφημερίδας «Η Καθημερινή» (www.kathimerini.com.cy) την Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, και θα συνοδεύονται από οπτικογραφημένο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας. Την ίδια ώρα θα διανεμηθούν φιλμάκια στο διαδίκτυο που αφορούν τις δράσεις των βραβείων και το προφίλ των βραβευθέντων, ενώ εκτενής κάλυψη των νικητών θα γίνει και στην έκδοση του περιοδικού ΜΑΝ, το οποίο θα κυκλοφορήσει την Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, με την εφημερίδα «Η Καθημερινή».

Η ανάδειξη διενεργήθηκε όπως κάθε χρόνο μετά από ψηφοφορία 200 αναγνωστών του περιοδικού ΜΑΝ και της εφημερίδας «Η Καθημερινή» και 200 περίπου προσωπικοτήτων της Κύπρου.

Χορηγοί του θεσμού: Τράπεζα Κύπρου, Cyta, ΟΠΑΠ
Ελεγκτές της διαδικασίας: Deloitte

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ