ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

5 ιδέες για last minute πρωτοχρονιάτικα δώρα

Δείτε τις ιδέες που μαζέψαμε

Μαρία Σάββα

Η πρωτοχρονιά είναι απίστευτα κοντά, και τα δώρα έχουν ξεκινήσει να μαζεύονται σιγά σιγά. Εάν όμως ακόμη να τα αγοράσετε και έχετε μείνει last minute, σας μαζέψαμε πιο κάτω 5 ιδέες για πρωτοχρονιάτικα δώρα, που είναι εύκολο να τα αγοράσετε αλλά είναι και φθηνά.

Gift Card

Ένα από τα πιο εύκολα δώρα που μπορείς να κάνει σε ένα άτομο όταν έχει μείνει τελευταία στιγμή για τα χριστουγεννιάτικά σου ψώνια είναι ένα Gift card από το αγαπημένο κατάστημά του.

Καφές

Εάν το άτομο που θα παραλάβει το δώρο σου λατρεύει τον καφέ, τότε θα εκτιμήσει πολύ ένα ή δύο σακούλια καφέ από την αγαπημένη του καφετέρια.

Μασάζ

Μετά από μια κουραστική χρονιά πολλοί αναζητούν μια στιγμή χαλάρωσης και το μασάζ μπορεί να προσφέρει ακριβώς αυτό. Με ένα κλικ στο διαδίκτυο ή με ένα τηλέφωνο μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού σε ένα από τα κοντινά σου άτομα για να απολαύσει ένα χαλαρωτικό μασάζ.

Κρασί

Τίποτα δεν φωνάζει Χριστούγεννα καλύτερα από ένα ποτήρι κρασί και γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο εάν έχεις ξεμείνει από ιδέες για δώρα μπορείς να τυλίξεις ένα και να το δωρίσεις σε κάποιον άμεσα.

Κερί

Ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να δώσετε σε κάποιο για να διακοσμήσει το σπίτι του είναι ένα όμορφο, αρωματικό κερί το οποίο ακόμη και αν κάνει last minute shopping μπορείς να βρεις σχεδόν παντού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS