ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

8+1 στιγμές από τα Grammys που έμειναν αξέχαστες

Μη βλέπετε που τα περσινά «Grammys» ήταν ό,τι πιο βαρετό είχαμε δει, τα προηγούμενα χρόνια είδαμε πράματα και θάματα, και στη σκηνή αλλά και στο red carpet. Δείτε εδώ 7+1 στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

1.Όταν η Lady Gaga βγήκε απ’ το αυγό της (2011)

Πριν σοβαρέψει η Λαίδη, βασικά όταν ήταν ακόμα μισότρελη με τις εμφανίσεις της και κατά τη διάρκεια της προώθησης του «Born this Way», εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Grammys μέσα σε ένα αυγό.  Δηλαδή δεν εμφανίστηκε ακριβώς, μια ομάδα αντρών κουβαλούσαν το αυγό της, από το οποίο βγήκε μετά, στη σκηνή, για να τραγουδήσει

2. Όταν η Rihanna εμφανίστηκε σαν cupcake (2014)

Ίσως το μόνο ενδιαφέρον από τα περσινά βραβεία. Η Rihanna, έχοντας μπει αισίως στο τρίτο χρόνο απουσίας από τη δισκογραφία, έσκασε μύτη με ένα ροζ φουσκωτό φόρεμα. Φυσικά στη συνέχεια έγινε meme και viral.

3. Όταν η Queen Latifah πάντρεψε 33 ομοφυλόφιλα και ετερόφυλα ζευγάρια (2013)

 Μια συγκινητική τελετή έλαβε χώρα στα Grammys του 2013. Οι Macklemore and Lewis ανέβηκαν στη σκηνή για να τραγουδήσουν το χιτ τους «Same Love» με τη Madonna να τραγουδά το ρεφραίν μαζί με τη Mary Lambert. Η Queen Latifah τότε, προς το τέλος της εμφάνισης, πάντρεψε 33 ζευγάρια, ομοφυλόφιλα, ετερόφυλα, με διαφορά ηλικίας και μη, με διαφορά θρησκείας και μη.

4. Όταν η Jennifer Lopez φόρεσε το θρυλικό Versace φόρεμα (2000)

H Jennifer Lopez πάντα ήταν μια από τις πιο σέξι παρουσίες της μουσικής σκηνής, με αυτή της την εμφάνιση όμως το τερμάτισε. Το εξωτικό Versace φόρεμα που σχεδίασε η Donatella Versace αποτελούσε αντικείμενο συζήτησης για πολλά χρόνια μετά, και έχει και τη δική του σελίδα στο Wikipedia.

5. Όταν η Nicki Minaj «δαιμονίστηκε» (2012)

Με ένα πεντάλεπτο φιλμ ξεκίνησε η εμφάνιση της Nicki Minaj στα 54α βραβεία Grammy. Ακολούθησε μια αρκετά τρομακτική ερμηνεία του τραγουδιού της «Roman Holiday» που περιλάμβανε ιερείς, ιπτάμενα κορμιά και χαμηλωμένα φώτα. Εννοείται πως το σκηνικό εξόργισε την καθολική εκκλησία.

6. Όταν ο Eminem τραγούδησε με τον Elton John (2001)

Μετά από ένα μεγάλο λεκτικό πόλεμο κατά του Eminem για τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους (που παρεξηγήθηκαν), έκανε την ανατροπή με ένα φανταστικό ντουέτο. Το τραγούδι του Eminem «Stan» ήταν το χιτ της εποχής με την Dido στα φωνητικά. Για τα Grammys του 2001, ο ράπερ του έδωσε μια νέα πνοή καλώντας τον Elton John να τραγουδήσει στη θέση της τραγουδίστριας. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εξαιρετικό.

7. Όταν η P!nk ήρθε… ουρανοκατέβατη (2010)

Αυτά τα κόλπα ήταν συνηθισμένα για την τραγουδίστρια αφού ήταν (και είναι) σχεδόν μόνιμο κομμάτι των συναυλιών της. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να μας κόψει την ανάσα όταν τραγούδησε το «Glitter in the Air» κρεμασμένη από σεντόνια.

8. Όταν η Beyonce και ο Jay-Z τραγούδησαν σαν ζευγάρι (2014)

Μερικές εβδομάδες μετά το album – έκπληξη που «έριξε» το internet, η Beyonce άνοιξε τα Grammys με μια καυτή εμφάνιση, τραγουδώντας το «Drunk in Love», παρέα με το σύζυγό της Jay-Z. Το κοινό τους αποθέωσε και για πρώτη φορά είπαμε και επίσημα «the queen is back».

8+1. Όταν ο Cee Lo Green και η Gwyneth Paltrow τραγούδησαν με τα muppets! (2011)

Το 2011 ήταν η χρονιά του Cee Lo με το «Forget You» να ακούγεται παντού. Το 2011 ήταν επίσης και η χρονιά των Muppets αφού η νέα τους ταινία έσπαγε ταμία παγκοσμίως. Αν τα σμίξουμε αυτά, και βάλουμε και την Gwyneth Paltrow από πάνω για γαρνιτούρα, έχουμε μια εμφάνιση που μένει αξέχαστη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS