ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Άδειες κυκλοφορίας: Πρόστιμο μετά την 11η Μαρτίου για όσες δεν ανανεώθηκαν

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Για τον αριθμό των αδειών κυκλοφορίας που έχουν ανανεωθεί αλλά και το πρόστιμο που θα επιβάλλεται μετά την 11η Μαρτίου μίλησε στον «ΣΠΟΡ 95.0 FM» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο Λειτουργός του Τμήματος Οδικών Μεταφορών, Βλαδίμηρος Ζαβρός.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, μέχρι χθες, είχαν ανανεωθεί περίπου 362.000 άδειες κυκλοφορίας, δηλαδή πάνω από το 50%, ενώ μέχρι τις 11 Μαρτίου που λήγει η προθεσμία αναμένεται ότι ο αριθμός θα φθάσει τις 700.000. Εκτίμησε παράλληλα ότι με βάση το μοτίβο που υπάρχει κάθε χρόνο, το πρώτο δεκαήμερο του Μάρτη οι ανανεώσεις θα είναι περίπου στις 240.000.

Σημειώνεται ότι το μεγαλύτερο ποσοστό αδειών έχει ανανεωθεί μέσω διαδικτύου ενώ το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών ανανεώνει την άδεια κυκλοφορίας του σε ετήσια βάση. Ο κ. Ζαβρός ξεκαθάρισε ότι για την ανανέωση της άδειας κυκλοφορίας θα πρέπει να υπάρχει πιστοποιητικό καταλληλόλητας και ασφάλεια.

Τόνισε τέλος ότι μετά την 11η Μαρτίου όποιος δεν έχει ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας του θα του επιβάλλεται ως επιβάρυνση 10 ευρώ συν 10% της αξίας της άδειας κυκλοφορίας του. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS