ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ambani: Τα κοσμήματα αξίας δισεκατομμυρίων

Τα πιο εξωφρενικά κοσμήματα που είδαμε στο Ambani Pre-Wedding Bash.

Μαρία Καραμάνου

Από την 1 έως τις 3 Μαρτίου, το μόνο για το οποίο μπορούσε να μιλήσει κανείς ήταν το Ambani pre-wedding bash, γιορτάζοντας τον επερχόμενο γάμο της Nita και του γιου του Mukesh Ambani, Anant Ambani, με την αρραβωνιαστικιά Radhika Merchant.

Η τριήμερη προγαμήλια γιορτή είδε μερικά από τα πιο κοντινά και αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειας Ambani - μαζί με αξιόλογες προσωπικότητες από το Bollywood - να πετάνε στην πόλη Jamnagar στο Γκουτζαράτ για μια πλούσια τελετή. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι εορτασμοί είδαν όλους τους παρευρισκόμενους ντυμένους με τα καλύτερα couture σύνολά τους και τα πιο πολυτελή κοσμήματα.

Ας δούμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα που είδαμε στο pre-wedding Bash:

Η Nita Ambani φόρεσε ένα κολιέ με δύο σμαραγδένια μενταγιόν σε μέγεθος παλάμης

Η μητέρα του γαμπρού Nita δεν παραλείπει να εντυπωσιάζει με τις επιλογές κοσμημάτων της. Για τις προ-γαμήλιες γιορτές Ambani, η επιχειρηματίας στιλάρισε τα couture saris της με μερικές απίστευτες δημιουργίες, αλλά καμία δεν έχει συζητηθεί τόσο όσο το κολιέ της από σμαράγδια και διαμάντια, το οποίο δεν είχε μία, αλλά δύο ογκώδεις σμαραγδένιες πέτρες σαν πλάκες. Για να συμπληρώσει την εμφάνιση της, η κυρία Ambani φόρεσε με ασορτί σκουλαρίκια σε σχήμα τετράγωνου και βραχιόλια με σμαραγδένια πετράδια.

Photo By @love_liv_laf On Twitter

Η μέλλουσα νύφη Radhika επέλεξε κομψά διαμάντια

Έτοιμη να παντρευτεί αργότερα φέτος, η Radhika έδειχνε λαμπερή στους εορτασμούς πριν από το γάμο. Σχεδόν όλα τα ρούχα της μέλλουσας νύφης, από το Abu Jani Sandeep Khosla lehenga, μέχρι το χάλκινο φόρεμά της Versace (τελευταία φορά που το είδαμε το φορούσε η Blake Lively στο gala του Met), ήταν διακοσμημένα με ντελικάτα διαμάντια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το κομψό κολιέ τεσσάρων επιπέδων, το οποίο συνδυάστηκε με ασορτί σκουλαρίκια και πολλά βραχιόλια.

Photo By @_ishaambanipiramal On Instagram

Η Isha Ambani έπαιξε με statement σμαράγδια στους pre-wedding εορτασμούς

Για τη βραδιά «Mela Rouge» κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου πριν από το γάμο του Ambani, η αδερφή του γαμπρού Isha Ambani ξεχώρισε με ένα κόκκινο Manish Malhotra lehenga. Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της, φόρεσε ένα αστραφτερό σμαραγδένιο κολιέ και ασορτί βασιλικά πράσινα σκουλαρίκια και ως τελευταία πινελιά, ένα υπέροχο δαχτυλίδι κοκτέιλ.

Photo By @_ishaambanipiramal On Instagram

Η επιλογή της Shloka Ambani στις προγαμήλιες γιορτές Ambani; Διαχρονικά μαργαριτάρια

Η σύζυγος του Akash Ambani, η Shloka Ambani ακολούθησε την κομψή διαδρομή το Σαββατοκύριακο στο Jamnagar, στηρίζοντας τις παστέλ αποχρώσεις και τα minimal κοσμήματα για τις περισσότερες γιορτές. Μεταξύ των πιο όμορφων κοσμημάτων της ήταν ένα κολιέ με πέρλες πολλαπλών στρώσεων, το οποίο ταίριαξε με περίτεχνα διακοσμημένα βραχιόλια και σκουλαρίκια από μαργαριτάρια.

Photo By @_ishaambanipiramal On Instagram

Η Alia Bhatt και η Kareena Kapoor Khan απέδειξαν την αγάπη τους για τα γιορτινά chokers

Κανένα ινδικό σύνολο δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς τα κατάλληλα κοσμήματα, και για τις κουνιάδες Alia Bhatt και Kareena Kapoor Khan, τα chokers φαινόταν να είναι ο καλύτερος τρόπος. Ενώ ο Bhatt χαμογέλασε για φωτογραφίες φορώντας ένα κομψό κομμάτι με μαργαριτάρια και διαμάντια, η Kareena Kapoor Khan πήγε με έναν χοντρό χρυσό κολιέ με αμέτρητα μίνι μαργαριτάρια.

Η Sonam Kapoor αποδεικνύει τη διαχρονική γοητεία των κοσμημάτων με διαμάντια

Πετώντας κάτω από το Λονδίνο για τους εορτασμούς πριν από τον γάμο της Ambani, η Sonam Kapoor ενώθηκε με τους φίλους και την οικογένειά της στο Jamnagar σε μια σειρά από εντυπωσιακές εμφανίσεις. Μη χάσετε το βασιλικό διαμαντένιο κολιέ στον λαιμό της, το οποίο φόρεσε με ένα σύνολο υψηλής ραπτικής.

Η Karisma Kapoor επέλεξε το παραδοσιακό ινδικό matha patti

Η Karisma Kapoor αποτελεί μια από τις πιο κομψά ντυμένες γυναίκες του Bollywood. Για έναν από τους πολλούς εορτασμούς αυτό το Σαββατοκύριακο, το icon του Bollywood επέλεξε ένα σύνολο από ελεφαντόδοντο από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, το οποίο συνδύασε με ένα όμορφο παραδοσιακό ινδικό headpiece γνωστό ως matha patti. Το headpiece είχε σειρές από μαργαριτάρια και διαμάντια και ταίριαζε τέλεια με τα σκουλαρίκια και τα βραχιόλια που φορούσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS