ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ανήλικοι τα τρία κρούσματα της «Όμικρον» στην Κύπρο

Αγώνας δρόμου για περιορισμό των επαφών τους

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Όπως επιβεβαίωσε και μέσω ανακοίνωσης του το Υπουργείο Υγείας, τρία θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν στην Κύπρο και φέρονται να έχουν προσβληθεί από τη μετάλλαξη «Όμικρον».

Τα περιστατικά συνδέονται με ταξιδιωτικό ιστορικό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» πρόκειται για ανήλικους από την επαρχία Λεμεσού. Κατά την επιστροφή τους στην Κύπρο υποβλήθηκαν -ως είθισται- σε μοριακή εξέταση τύπου PcR και μέχρι την έκδοση του αποτελέσματος παρέμειναν σε κατ’οίκον περιορισμό. Εν συνεχεία και με το αποτέλεσμα του τεστ να είναι αρνητικό «αποδεσμεύτηκαν» κυκλοφορώντας κανονικά στην κοινότητα με τα πρώτα συμπτώματα να εμφανίζονται 5 μέρες αργότερα.

Μετά από νέα υποβολή σε μοριακό τεστ εντοπίστηκαν θετικοί ενώ οι αναλυτικότερες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν τα δείγματα από το Ινστιτούτο Νευρολογίας απέδειξαν τη σύνδεση με την μετάλλαξη «Όμικρον». Τα τρία πρόσωπα τέθηκαν εκ νέου σε αυτοπεριορισμό με τη μονάδα ιχνηλάτησης να διεξάγει «αγώνα δρόμου» για τον εντοπισμό και τον αυτοπεριορισμό όλων των στενών επαφών.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS