ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άννα Μαρία Βασιλειάδη - Γιώργος Μαρκίδης: Tα πρώτα στιγμιότυπα από το ταξίδι του μέλιτος

Δέσποινα Άσπρου

Το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Μαρκίδης και η Άννα Μαρία Βασιλειάδη, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και επισφράγισαν με τον πιο παραμυθένιο τρόπο τον έρωτά τους.

Το ζευγάρι κατάφερε να κάνει όλο το νησί να μιλάει για αυτό και όχι άδικα! Ο τριήμερος γάμος τους με extra λεπτομέρεια την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά μονοπώλησε το ενδιαφέρον, ενώ δεν είναι λίγοι που τον αναφέρουν ως τον γάμο της δεκαετίας!

Λίγο μετά την λαμπερή τελετή και τις πρώτες μέρες τους ως νεόνυμφοι, οι δυο τους έβαλαν “πλώρη” για το ταξίδι του μέλιτος. Το ζευγάρι πρόκειται να κάνει τον γύρο της Γαλλοιταλικής ριβιέρας. Αυτή την στιγμή πάντως το ζευγάρι βρίσκεται στην μαγευτική πόλη Αντίμπ, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στις Κάννες και στη Νίκαια.

Βλέποντας πάντως τα πρώτα στιγμιότυπα που ανέβασε η Άννα Μαρία διαπιστώνουμε ότι οι δυο τους περνάνε υπέροχα και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή του έρωτά τους.

Και κάπου εδώ να πούμε ότι η Άννα Μαρία Βασιλειάδη, πρόσφατα έχει κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα για να δείξει την αγάπη προς τον σύζυγό της. Τι έκανε; Ανάμεσα σε όλα τα άλλα, άλλαξε και το επίθετό της στο instagram, αφού πρόσθεσε και αυτό του συζυγού της!

Δες τα στιγμιότυπα: 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS