ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Αννίτα: Στη Μαγιόρκα για την ενδυνάμωση γυναικών

Το κομψό σύνολο που επέλεξε και πώς να το αντιγράψετε.

Μαρία Καραμάνου

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτα Δημητρίου, πρόσφατα συμμετείχε στη Συνάντηση Γυναικών Προέδρων Κοινοβουλίων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διεξήχθη στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Η συνάντηση αυτή έλαβε χώρα στο πλαίσιο της Διάσκεψης Προέδρων Κοινοβουλίων της ΕΕ και έθεσε στο επίκεντρο σημαντικά θέματα όπως η ενδυνάμωση των γυναικών, η ενσωμάτωση της διάστασης του φύλου στη νομοθεσία και η ισόρροπη εκπροσώπηση των φύλων στις δομές λήψης αποφάσεων.

Η Δημητρίου τόνισε τη σημασία της παροχής ίσων ευκαιριών για άνδρες και γυναίκες, επισημαίνοντας ότι αυτό ενισχύει τη δημοκρατία και εγγυάται τη δημοκρατική νομιμότητα και αντιπροσωπευτικότητα. Η ίδια επεσήμανε την ανάγκη εφαρμογής των ήδη υπάρχουσων νομοθεσιών και τη θέσπιση νέων όπου απαιτείται, με στόχο την πλήρη ενσωμάτωση και την ενδυνάμωση των γυναικών σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

Στην πρόσφατη συνάντηση σημαντικών γυναικών πολιτικών στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, η Αννίτα Δημητρίου, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, επέλεξε να εμφανιστεί με ένα εκλεπτυσμένο και στυλάτο midi μαύρο φόρεμα σε ελέυθερη ροή. Αυτή η επιλογή της έδωσε ένα άψογο και διαχρονικό στυλ, καθώς το μαύρο φόρεμα έχει τη δυνατότητα να αποτελέσει βασικό στοιχείο σε κάθε γυναικεία ντουλάπα για την άνοιξη, παρά το γεγονός ότι συχνά θεωρείται πιο «χειμωνιάτικη» επιλογή.

Οι γόβες της ίδιας απόχρωσης πρόσθεσαν μια αίσθηση ενότητας και κομψότητας στο σύνολό της, ενώ η απουσία ζώνης τόνισε τη φυσική ροή του φορέματος. Το να επιλέγει κανείς ένα τόσο απλό αλλά εξαιρετικά ευέλικτο ρούχο, δείχνει πως το μαύρο φόρεμα μπορεί πραγματικά να ενσωματώσει διαφορετικά στυλ και προσωπικότητες. Αποτελεί τον ιδανικό «καμβά» για να εκφράσει κανείς την προσωπική του έκφραση και να πειραματιστεί με διάφορες εμφανίσεις.

Η αντι-τάση που αναδεικνύει το μαύρο φόρεμα κατά τη διάρκεια της άνοιξης υπογραμμίζει τη δυνατότητα του να παραμένει σταθερά εντός των τάσεων μόδας, αντιμετωπίζοντας με άνεση την ποικιλομορφία των χρωμάτων και των ενδυματολογικών προτιμήσεων που συνήθως προτείνονται για την εποχή. Επιπλέον, το μαύρο φόρεμα δείχνει πως μπορεί να προσφέρει αυτοπεποίθηση και κομψότητα, κάνοντας το ιδανικό στοιχείο για κάθε γυναικεία εμφάνιση, είτε πρόκειται για επίσημες εκδηλώσεις είτε για καθημερινές δραστηριότητες.

Πως να αντιγράψετε την εμφάνιση της από την κυπριακή αγορά:


Cross-neckline slit dress €59.99 από Mango BUY NOW

ΜΙΝΤΙ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ €35,95 από Zara BUY NOW

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση