ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤIΚΟ: Η αλλαγή της Άννας Βίσση για τον νέο της ρόλο στο θέατρο!

Είναι μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες στην Ελλάδα και κάθε βήμα της αποτελεί ανατροπή αλλά και έμπνευση για τους υπόλοιπους!

Ο λόγος για την Άννα Βίσση που μετά από 40 χρόνια καριέρας δεν έχει επαναπαυτεί στις δάφνες της και κάθε της βήμα θέλει να είναι καλύτερο από το προηγούμενο.

Τι και αν οι θαυμαστές της ζητούν μανιωδώς έναν νέο δίσκο, η ίδια έχει δώσει όλο της το ενδιαφέρον στην νέα ροκ Όπερα του Νίκου Καρβέλα με τιτλο «Οι καμπάνες του Edelweiss» που θα ανέβει στο Pantheon Theater στα τέλη Ιανουαρίου.

Η ιστορία που θα σοκάρει το κοινό μέσα από τον απαγορευμένο έρωτα που παρουσιάζει φτάνει όχι μόνο την Άννα Βίσση ένα βήμα παραπάτω αλλά και τον Νίκο Καρβέλα που σε αυτό το έργο έχει δώσει τον καλύτερό του εαυτό στιχουργικά και μουσικά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mustonline.gr η Άννα Βίσση ετοιμάζεται να μπει στο πετσί του ρόλου και να υπηρετήσει τις αναγκαίες αλλαγές στην εμφάνισή της. Συγκεκριμένα το Σάββατο η ερμηνέυτρια έχει ραντεβού με τον προσωπικό της κομμωτή, όπου θα βάψει τα μαλλιά της ξανθά. Η Άννα τα τελευταία χρόνια, μετά τους Δαίμονες, διατηρούσε ένα καστανό χρώμα το οποίο έκανε πιο ανοιχτό ανά περιόδους. Η Άννα αυτή τη φορά όχι απλά θα κάνει ξανθά τα μαλλιά της αλλά η ίδια έχει ζητήσει να γίνουν πλατινέ.

Επίσης λόγω εκλογών η πρεμιέρα της παράστασης θα πάρει μια μικρή παράταση, ενώ οι πρόβες του έργου συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS