ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Δύο οι κατηγορίες κατά του 23χρονου

24news.com.cy

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα 23χρονος από την Λευκωσία σε σχέση με υπόθεση 5062/17 για την απόπειρα φόνου σε κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς την 14η Αυγούστου του 2017.

Στην σημερινή δικάσιμο η κατηγορία της απόπειρας φόνου τροποποιήθηκε σε δύο κατηγορίες στις πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και στην βαριά σωματική βλάβη.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μετά από την απόφαση του Δικαστηρίου

Ο 23χρονος ζήτησε νομική αρωγή προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και το Δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για αύριο προκειμένου να απαντήσει στο αίτημα του.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 23χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.Υπέγραψε εγγύηση ύψους 30 χιλ. ευρώ με αξιόχρεο εγγυητή, το όνομα του έχει τοποθετηθεί στο stop list, παρέδωσε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και παρουσιάζεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή στον αστυνομικό σταθμό Στροβόλου από τος 18:00 μέχρι 21:00.

Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης 36χρονος από την Λάρνακα δέχτηκε επίθεση από Ε/κ στον κατασκηνωτικό χώρο στην Πόλη Χρυσοχούς.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου ο 36χρονος τραυματίστηκε από μαχαιριά στην αριστερή μέση ωμοπλάτη από νίσσον και τέμνον όργανο και μικρή γρατσουνιά στην παλάμη του αριστερού χεριού.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης , “ δύο ομάδες νεαρών Ε/κ οι οποίοι διασκέδαζαν στο εν λόγω χώρο για ασήμαντη αφορμή ήρθαν σε αντιπαράθεση”.

Από την συμπλοκή η οποία ακολούθησε ο 23χρονος σύμφωνα με μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του φαίνεται να μαχαίρωσε 36χρονο κάτοικο Λάρνακας στην αριστερή ωμοπλάτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS