ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Αργυρώ Ροτσίδου: «Δεν είπα ποτέ γιατί σε εμένα»

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησαν οι Αργυρώ Ροτσίδου και ο Ευθύμιος Δίπλαρος στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-α-Τετ»

Γιώργος Γκαρακλίδης

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης πρόκειται να δούμε την Κυριακή του Πάσχα στα πλαίσια της εκπομπής του Τάσου Τρύφωνος, «Τετ-α-Τετ» με πρωταγωνιστές την Αργυρώ Ροτσίδου και τον αντιπρόεδρο του κόμματος ΔΗΣΥ και βουλευτή, Ευθύμιο Δίπλαρο. Μέσα από τις ερωτήσεις του δημοσιογράφου, το ζευγάρι θα κληθεί να απαντήσει για όλα και κυρίως για την περιπέτεια υγείας καθώς και τον Γολγοθά που αντιμετώπισε η Αργυρώ Ροτσίδου κατά τη διάρκεια της μάχης της με τον καρκίνο. 

Η συγκινητική περιγραφή της δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο και θα δώσει έναυσμα για όλους όσους ενδεχομένως περνάνε μέσα από μια τέτοιου είδους κατάσταση και που είτε η φύση είτε μια άγνωστη δύναμη είτε η ζωή η ίδια τους υποβάλλει σε δοκιμασίες. 

Με δάκρυα στα μάτια θα μιλήσει ο βουλευτής Ευθύμιος Δίπλαρος για τις στιγμές που έπρεπε χέρι-χέρι να κρατάνε ο ένας τον άλλο στον απρόβλεπτο αυτό αγώνα και βέβαια για την «ταραχή» της οικογενειακής κατάστασης λόγω των συνθηκών με τη σύζυγό του, Αργυρώ Ροτσίδου να συμπληρώνει και να διηγείται με ακρίβεια τα όσα ένιωσε και τα όσα σκέφτηκε ή δεν σκέφτηκε καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας της στην ίαση. Η ίδια αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν είπα ποτέ γιατί σε εμένα». 

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί την Κυριακή του Πάσχα στις 18:45.

Δείτε το trailer της επερχόμενης εκπομπής πιο κάτω: 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS