ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Αττικό Ζωολογικό Πάρκο: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση της θανάτωσης του χιμπατζή

Αυτοψία που έγινε χθες έχει σκοπό να ερευνήσει τις συνθήκες διαφυγής και θανάτωσης του χιμπατζή

Αυτό το διάστημα γίνεται αυτοψία στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες διαφυγής και θανάτωσης του χιμπατζή ονόματι Μπαζού που είχε διαφύγει πρόσφατα. 

Οι έρευνες θα γίνουν γύρω από το έρωτημα πώς και γιατί διέφυγε το ζώο από τη στιγμή που υπάρχει ειδική περίφραξη με ηλεκτροφόρα καλώδια. 

Την υπόθεση αναλαμβάνει ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας ο οποίος αναλαμβάνει θέματα της Ομοσπονδίας Φιλοζωικών Σωματείων Αττικής και Σαρωνικού. Ο ίδιος μίλησε δημόσια και είπε πως το όλο ζήτημα εντάσσεται στην κατηγορία ποινικού αδικήματος και πως η όλη διαχείριση της υπόθεσης ήταν απάνθρωπη. 

«Υπάρχουν τα εξής ερωτήματα: Εάν έκαναν ό,τι πρέπει να κάνουν, πώς διέφυγε ο δυστυχής χιμπατζής; Διότι το ότι διέφυγε ο χιμπατζής είναι αυταπόδεικτο, δεν το αμφισβητεί κανείς. Έφυγε από ένα χώρο που ήταν ασφαλισμένος. Η πρώτη και απόλυτη ενημέρωση που έχω είναι ότι υπάρχουν ειδικές προβλέψεις για αυτές τις περιπτώσεις και υπάρχουν τα μέσα ώστε σήμερα ο δυστυχής χιμπατζής να ήταν στη ζωή.», είπε ο Αλέξης Κούγιας. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS