ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτή την ώρα κλείνουν σήμερα τα καταστήματα

Τι προνοεί η νομοθεσία για όσους εργάζονται

Μπορεί αρκετοί άνρθωποι να έχουν ολοκληρώσει εδώ και καιρό για τα χριστουγεννιάτικά τους ψώνια, ωστόσο αρκετοί είναι της τελευταίας στιγμής. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, τότε πρέπει να ξέρεις πως σήμερα, 24 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα βάση της σχετικής νομοθεσίας θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 6:00 μ.μ., πράγμα που ισχύει και για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Τονίζεται ότι, 25 και 26 Δεκεμβρίου 2017, όπως και 1, 2 και 6 Ιανουαρίου 2018 τα γενικά καταστήματα θα πρέπει να παραμείνουν κλειστά, αφού οι πιο πάνω ημέρες θεωρούνται αργίες για τα γενικά καταστήματα.

Τις υπόλοιπες ημέρες, όπως αναφέρει στα ανακοίνωσή του το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ύμφωνα με τις πρόνοιες της περί της Ρύθμισης της Λειτουργίας Καταστημάτων και των Όρων Απασχόλησης των Υπαλλήλων τους νομοθεσίας, όλα τα Γενικά Καταστήματα θα πρέπει να τηρούν το Χριστουγεννιάτικο Ωράριο (1.12.2017 – 31.12.2017) και θα παραμένουν ανοιχτά μέχρι και τις  8:00 μ.μ.

Τέλος, όσον αφορά τους εργαζόμενους των Ειδικών Καταστημάτων, οι οποίοι θα εργαστούν τις πιο πάνω αργίες, θα πρέπει να αποζημιωθούν με αναλογία 1:2 για κάθε ώρα εργασίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS