ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτό είναι το «Lolita Express»... το Boeing της ακολασίας

Το γνωστό πολυτελές αεροσκάφος βρίσκεται πλέον καθηλωμένο

O Jeffrey Epstein ακόμα και μετά τον θάνατό του συνεχίζει να απασχολεί το MME με τις φρικτές του πράξεις. Πριν από μερικούς μήνες η συνεργάτης και μαστροπός του γνωστού χρηματιστή Ghislaine Maxwell, συνελήφθη και όλοι ελπίζουν ότι θα δώσει φως στα γεγονότα.

Ο παιδόφιλος Epstein χρησιμοποιούσε πολλά μέρη για να αποπλανεί τα θύματά του, όπως το νησί των οργίων και το γνωστό «Lolita Express» το Boeing της ακολασίας όπου ο ίδιος μετέφερε ανήλικα κορίτσια και πρόσφερε ικανοποίηση σε φίλους.

Μέσα από το άρθρο της Daily Mail βλέπουμε για πρώτη φορά το εσωτερικό του αεροπλάνου ενώ το κείμενο αναφέρει και τι ακριβώς βρέθηκε μέσα όπως μωρομάντιλα, τοίχοι με καθρέφτες, baby lotion ροζ χρώματος και αντικείμενα που προδίδουν τις αρρωστημένες ορέξεις του.

To συγκεκριμένο αεροσκάφος μετέφερε πολλά μεγάλα ονόματα όπως τον πρίγκιπα Andrew και τον Bill Clinton. Ταυτόχρονα μετέφερε και πολλά ανήλικα κορίτσια σε επαύλεις του χρηματιστή στην Νέα Υόρκη, Νιου Μέξικο, Παρίσι, Παρθένες Νήσους και Παλμ Μπιτς.

Στο βίντεο φαίνεται ο χρόνος που έχει περάσει από το εγκαταλελειμμένο αεροσκάφος και οι βελούδινες λεπτομέρειές του έχουν πια καλυφθεί από σκόνη και μούχλα.

Το γνωστό πολυτελές αεροσκάφος βρίσκεται πλέον καθηλωμένο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS