ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αυτοί είναι οι διάσημοι που θα συμμετέχουν στα βραβεία Earthshot του πρίγκιπα William

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William θα ταξιδέψουν σε λίγες ημέρες στη Βοστώνη.

Ριάνα Στυλιανού

Σε λίγες μέρες, θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη χρονιά τα βραβεία Earthshot, μία πρωτοβουλία του πρίγκιπα της Ουαλίας, για την στροφή της προσοχής σε επείγοντα ζητήματα υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν μπροστά τους ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα, καθώς τα βραβεία αυτή τη φορά θα λάβουν χώρα στην Αμερική, και οι δυο τους έχουν να κάνουν πολλές προετοιμασίες για την εν λόγω εκδήλωση, καθώς θα είναι οι hosts της βραδιάς.
Σε αυτή τη λαμπερή βραδιά λοιπόν, θα ανακοινωθούν τα ονόματα που αξίζουν μία χρηματική "βοήθεια" από τον πρίγκιπα William, προκειμένου οι άνθρωποι αυτοί να βάλουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους για ένα καλύτερο αύριο.

Στα βραβεία Earthshot, θα δώσουν το παρών και αρκετοί A-list διάσημοι, και αναμεσά τους θα είναι η Billie Eilish για να ερμηνεύσει γνωστά κομμάτια της με τον αδερφό της, FINNEAS. Θα βρεθεί επίσης στη μουσική σκηνή και η θρυλική Annie Lenox, αλλά και η Ellie Goulding, η οποία μάλιστα είχε ερμηνεύσει στον γάμο του βασιλικού ζευγαριού το 2011. Θα δηλώσει παρουσία και το συγκρότημα Chloe x Halle, έτσι ώστε να ευχαριστηθεί και το R&B κοινό.

Η λίστα με τους διάσημους που θα δώσουν το «παρών» τους δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο οσκαρικός ηθοποιός, Rami Malek, θα παραδώσει ένα από τα βραβεία, όπως και η κωμικός Catherine O'Hara αλλά και η ηθοποιός Shailene Woodley. Στη θέση των οικοδεσποτών θα βρίσκονται η Clara Amfo του BBC Radio και ο διάσημος ηθοποιός και παραγωγός, Daniel Dae Kim.

Η βραδιά θα προβληθεί από το PBS την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου στην αμερικάνικη τηλεόραση, ενώ οι φωνές των Sir David Attenborough και Cate Blanchett θα ακουστούν, ως "αφηγητές" για τις επιτυχίες των νικητών των βραβείων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS