ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Πραγματοποιήθηκαν τα 17α Τράπεζα Κύπρου MAN of the Year Awards στο Royal Hall, και για ακόμα μία χρονιά βραβεύτηκαν οι άντρες που ξεχώρισαν και που μας έκαναν περήφανους. 

Τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα όμως χωρίς τους χορηγούς μας. 

Το κοστούμι του παρουσιαστή της βραδιάς, Τάσου Τρύφωνος, ήταν από Navy&Green.

Tα υπέροχα διακοσμημένα τραπέζια του Royal Hall στη Λευκωσία.

 

Η Τράπεζα Κύπρου φρόντισε να ντύσει μουσικά το χώρο της υποδοχής μιας και βιολιά ψυχαγωγoύσαν τους εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, ένας από τους καλεσμένους κέρδισε μία διανυκτέρευση για δύο άτομα στο πολυτελές ξενοδοχείο Anassa προσφορά της Τράπεζας Κύπρου. 

Η Carlsberg Classic υποδεχόταν τους καλεσμένους κατά την είσοδό τους στο Royal Hall, μιας και στήθηκε μπαρ ειδικά για τη βραδιά.

 

Η εταιρεία Charalambos Pilakoutas Ltd παραχώρησε ΒΜW αυτοκίνητα για τη μετακίνηση των καλεσμένων ενώ δύο από τα μοντέλα της βρίσκονταν στην είσοδο του Royal Hall στη Λευκωσία. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ένας από τους καλεσμένους κέρδισε μια απόδραση – οδηγώντας το καινούργιο X3 της BMW – με προορισμό στο Casale Panayiotis στον Καλοπαναγιώτη, μαζί με διανυκτέρευση για δύο άτομα και full board συν Spa, όλα πληρωμένα από την Char. Pilakoutas.

Τους καλεσμένους δρόσισε το φυσικό μεταλλικό νερό San Pellegrino.

 

Μετά το τέλος της βραδιάς η Cytamobile-Vodafone παραχώρησε card holders σε όλους τους καλεσμένους. Ήταν όμως και πίσω από το βραβείο Καινοτομίας ή αλλιώς το ''Innovation Award by Cytamobile Vodafone''.

Ο ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ στήριξε για ακόμη μια χρονιά τον θεσμό των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2018.

H διαδικασία έγινε με επίβλεψη του ελεγκτικού οίκου Deloitte.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ