ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Chanel: Αποκλειστικό υλικό από τη νέα καμπάνια με τον Timothée Chalamet

Δείτε πρώτοι τις φωτογραφίες.

Ριάνα Στυλιανού

Sneak peek από την νέα αναμενόμενη καμπάνια του Bleu De Chanel, με τον πρεσβευτή της επωνυμίας να πρωταγωνιστεί, τον ηθοποιό Timothée Chalamet, έφερε στο φως της δημοσιότητας η Γαλλική επωνυμία, κάνοντας tease τους θαυμαστές, τόσο του ηθοποιού όσο και του brand.

Η σύντομη ταινία τoυ luxury brand σε σκηνοθεσία του Martin Scorsese, δημιουργεί τον χαρακτήρα του Chalamet ως έναν άνθρωπο που αναζητά τον εαυτό του, ακολουθώντας μονάχα το δικό του ένστικτο.

Σύμφωνα με τη Chanel, εξερευνά τη διφορούμενη σχέση μεταξύ της φήμη και της επιθυμίας του ηθοποιού να βρει αυθεντικότητα στο επάγγελμά του. Με το μήνυμα "βρείτε το δικό σας μπλε, βρείτε τον εαυτό σας", το βίντεο του Scorsese καταλήγει με τον Chalamet να βυθίζεται σε ένα μυστηριώδες μπλε χρώμα, βρίσκοντας αντιμέτωπος με τη "εσωτερική του αλήθεια".

Σχολιάζοντας το θέμα της καμπάνιας, ο αμερικανός σκηνοθέτης δήλωσε: "Ο κόσμος έχει αλλάξει. Υπάρχει ένα άλλο κομμάτι της δημοτικότητας, που είναι ακόμα πιο έντονο από ό,τι πριν 10 ή 15 χρόνια".

Η Chanel ανακοίνωσε τον αστέρα της ταινίας "Dune", που σύντομα θα είναι στις οθόνες ως ο Willy Wonka του Roald Dahl στην ταινία "Wonka", ως τον πρεσβευτή του Bleu De Chanel τον Μάιο. Η Chanel επέλεξε τον Chalamet για το "τολμηρό στυλ και τη γοητεία του".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS