ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Chanel: Στο Lucky Chance Diner στο Brooklyn για την κυκλοφορία νέου αρώματος

Το εστιατόριο προσκαλεί το κοινό για μια δωρεάν αρωματική εμπειρία για να γιορτάσει την κυκλοφορία του Chance Eau Fraîche από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Μαρία Καραμάνου

Πάρτε μία καρέκλα για να καθίσετε γιατί ο οίκος Chanel έρχεται στο Brooklyn.

Ο γαλλικός οίκος μόδας πολυτελείας ανοίγει το Lucky Chance Diner στη γειτονιά Williamsburg του Brooklyn από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου, στη λεωφόρο 225 Wythe, στη γωνία των Wythe και North 10th Street. Ο χώρος στέγασε το εμβληματικό Wythe Diner από το 1968-88, και από τότε, είναι το σπίτι του Relish και αργότερα του Cafe de la Esquina. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την μπουτίκ αρωμάτων και ομορφιάς Chanel που άνοιξε πρόσφατα.

Photo By @hauteliving On Instagram

Υπό την προσωρινή κηδεμονία της Chanel, το εστιατόριο προσκαλεί το κοινό για μια δωρεάν αρωματική εμπειρία για να γιορτάσει το λανσάρισμα του Chance Eau Fraîche, ένα άρωμα που συντίθεται από τον εσωτερικό αρωματοποιό Olivier Polge και περιγράφεται ως «μια βαθύτερη ερμηνεία του λουλουδιού. Ένα αστραφτερό άρωμα» που συνδυάζει το ζουμερό κίτρο, την καρδιά του γιασεμιού και την κεχριμπαρένια παρουσία μιας νότας ξύλου.

Photo By @hauteliving On Instagram

Το δείπνο θα έχει ρετρό θέμα και χρωματική κωδικοποίηση από τη Chanel και θα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να κάνουν μια «εξατομικευμένη ανακάλυψη αρωμάτων» ανά άτομο. Η εμπειρία αυτοκαθοδήγησης μπορεί να συνεχιστεί στο πίσω δωμάτιο του τραπεζιού, το οποίο θα προσφέρει διαδραστικές δραστηριότητες, όπως μια φωτογραφία με το άρωμα Chance σε φυσικό μέγεθος, παιχνίδια, λιχουδιές εμπνευσμένες από το φαγητό και ένα παράθυρο αρωμάτων όπου οι επισκέπτες μπορούν να αγοράσουν αρώματα Chanel.

Photo By @selenparc On Instagram

Ωστόσο, μην περιμένετε κανένα νόστιμο, λιπαρό αμερικανικό φαγητό σε αυτό το αναδυόμενο event. Αντίθετα, θα υπάρχει πιο ελαφρύ φαγητό με τη μορφή λιχουδιών και αναψυκτικών με την επωνυμία Chanel. Ο πρώην δημιουργικός διευθυντής της Chanel, Karl Lagerfeld, ο οποίος δεν ντρεπόταν ποτέ για τα συναισθήματά του για το πώς πρέπει να δείχνουν οι γυναίκες και να ακολουθούν τη διατροφή τους, σίγουρα θα το ενέκρινε.

Photo By @selenparc On Instagram

Η Chanel προσφέρει περιορισμένες κρατήσεις, ώστε το κοινό να μπορεί να επισκεφθεί το δείπνο από τις 8 έως τις 10 Σεπτεμβρίου. Θα το επισκεφθείτε;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS