ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

Daily Mail: Ελπίδα για διακοπές χωρίς 14ήμερη καραντίνα στην Ελλάδα!

Σκέφτεσαι να πας διακοπές στην Ελλάδα; Τα νέα αυτά μάλλον θα σε χαροποιήσουν

Δέσποινα Άσπρου

Αν σκέφτεστε να πάτε διακοπές στην Ελλάδα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, τότε τα νέα που ακολουθούν μάλλον θα σας χαροποιήσουν. Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, υπάρχει «Ελπίδα για καλοκαιρινές διακοπές καθώς η Ελλάδα γίνεται η πρώτη χώρα που προσφέρεται να παραιτηθεί του δικαιώματος για 14ήμερη καραντίνα για τους Βρετανούς τουρίστες»... οπότε αυτό σημαίνει, πως αν μπορέσουν να ταξιδέψουν οι Βρετανοί στην χώρα, το πιο πιθανό είναι να μπορέσουμε και εμείς!

Όπως τονίζει το σχετικό δημοσίευμα, η οικονομία της Ελλάδας αντιμετωπίζει αυτή την στιγμή προβλήματα και ως γνωστό, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό στον τουρισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιθυμεί να γίνει η πρώτη χώρα που δεν θα απαιτεί οι επισκέπτες της να μπουν σε καραντίνα. Την επιθυμία αυτή αποκάλυψε ο υπουργός Τουρισμού της Ελλάδας Χάρης Θεοχάρη σε δηλώσεις του στο BBC.

Προτρέπουμε τις άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, πως όσο πιο σύντομα το κάνουμε εμείς αυτό, θα καλωσορίζαμε την αμοιβαιότητα. Επομένως εάν δεν επιβάλλουμε καραντίνα για τον κόσμο που έρχεται στην Ελλάδα από το Ηνωμένο Βασίλειο από κάποια μέρα και μετά, θα το καλωσορίζαμε αν το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε το ίδιο», επεσήμανε ο Υπουργός.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Visit Greece (@visitgreecegr) on

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Visit Greece (@visitgreecegr) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση