ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δάκρυα στα μάτια έφερε η κίνηση των φίλων του Κυπριανού στην κηδεία του

«Ο ουρανός έγινε πλουσιότερος και η γη φτωχότερη»

Μαρία Σάββα

Την Δευτέρα 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Κυπριανού Παπαϊωάννου, ο οποίος ήταν ένα από τα θύματα της 28ης Φεβρουαρίου που έχασαν την ζωή τους στο σιδηροδρομικό δυστύχημα που έγινε στα Τέμπη μεταξύ δύο αμαξοστοιχιών.

Σύμφωνα με το Κοινοτικό Συμβούλιο Αυγόρου, στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο Αυγόρου, τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία για τον Κυπριανό Παπαϊωάννου, ενώ χθες τελέστηκε και ολονύχτια Θεία Λειτουργία.

Οι φίλοι του Κυπριανού πήραν την πρωτοβουλία να εκτυπώσουν φανέλες εις μνήμη του, με τα έσοδα να διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Η κίνηση των νεαρών έφερε δάκρυα στα μάτια, αφού πρόκειται για μια άκρως συγκηνιτική κίνηση και ένας όμορφος τρόπος για να πουν αντίο στον αδικοχαμένο νεαρό.

Οι φανέλες εις μνήμη του άτυχου φοιτητή, ήταν σε λευκό χρώμα - όπως ζήτησαν οι γονείς του Κυπριανού, και πάνω τους υπήρχε αναγραμμένη η εξής φράση: «Ο ουρανός έγινε πλουσιότερος και η γη φτωχότερη».

 

Την όμορφη και συγκινητική κίνηση των φίλων του Κυπριανού είδαμε μέσα από σχετική ανάρτηση που έκανε η Γιώτα Παπαδοπούλου, η οποία θέλησε να πάει στην κηδεία και να αποχαιρετήσει τον νεαρό.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS