ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Dansing for you 2: Βραδιά ανθρωπιάς με αποκαλύψεις

Σε ένα κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε το Dansing for you 2 στο Monte Caputo στη Λεμεσό, για την παράδοση της επιταγής των 73.980 ευρώ στον Παγκύπριο Σύνδεσμο «Ένα όνειρο μια ευχή».

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ένα φαντασμαγορικό live show με πολύ χορό και τραγούδι από τους περσινούς διαγωνιζόμενους. Ανάμεσά τους ήταν ο Ηλίας Αδάμου, η Χριστιάνα Αρτεμίου, η Μαριλένη Σταύρου, ο Γιώργος Σταματάρης, ο Μαρίνος Κόνσολος, η Μαρία Φιακά, η Όλγα Φρέρη, ο Λουκάς Ζήκος και ο Κύπρος Χαριλάου.

Οικοδέσποινα της βραδιάς ήταν φυσικά η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία εμφανίστηκε με δύο λευκές δημιουργίες του σχεδιαστή Gregory Morfi. Πρόκειται για μια αλλαγή που δεν μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη μιας και είναι μία από τις λίγες φορές που η παρουσιάστρια άφησε κατά μέρος την αδυναμία της στα έντονα χρώματα, και ιδιαίτερα στο ροζ.

Τις ικανότητές της στο χορό έδειξε έστω και για λίγο η Αριστοτέλους, χορεύοντας με τη βοήθειά του Μαρίνου Κόνσολου το «Gangnam Style».

Special guest stars του σόου ήταν η Στέλλα Καλλή και ο Κώστας Καραφώτης οι οποίοι τραγούδησαν τις τελευταίες τους επιτυχίες, με το κοινό να τους αποθεώνει.

Η αποκάλυψη της βραδιάς ήταν η ανακοίνωση του πρώτου ζευγαριού που είπε το μεγάλο «ναι» για να συμμετάσχει στο Dansing for you 3.

Ο λόγος για την Όλγα Ποταμίτου που την επόμενη σεζόν θα πάρει το μικρόφωνο και θα δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι, με δάσκαλο τον Πανίκο Χαραλάμπους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS