ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δείτε τη Βίκυ Καγιά χωρίς τη βέρα

Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά λένε και μάλλον στην περίπτωση της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη όσον αφορά τις φήμες περί χωρισμού τους μάλλον είναι αληθινές.

Αυτό επιβεβαιώνουν οι πρόσφατες φωτογραφίες που ανέβασε το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Βίκυ Καγιά, δεν φορά πλέον τη βέρα της, πράγμα που έκανε όλους να θεωρούν πως τελικά οι φήμες περί χωρισμού της ισχύουν.

Ένα είναι σίγουρο πως το τελευταίο διάστημα η Βίκυ Καγιά δεν θέλει να μένει μόνη γι’ αυτό και προσπαθεί να περνάει καλά τον ελεύθερο της χρόνο παρέα με φίλους και με πρόσωπα που αγαπά ιδιαίτερα.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο υποδέχθηκε στο σπίτι της στο Ψυχικό τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και τη σύζυγό του Genevieve Majari και την κορούλα τους Ροζαλία.

Με το κινητό στο χέρι η Βίκυ Καγιά απαθανάτισε τις χαλαρές της στιγμές με το να τις ανεβάζει στο Instagram. Μάλιστα από ό,τι φαίνεται η Καγιά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στη μικρή κόρη του φωτογράφου καθώς σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες είναι οι δύο τους μαζί.

Λέτε να της ξύπνησε μέσα της το μητρικό ένστικτο;

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS