ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δείτε το βίντεο με τα highlights απο το MTN Must Fashion

Μια βραδιά γεμάτη μόδα, λάμψη και πολλή μουσική απόλαυσαν όλοι οι παρευρισκόμενοι που βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (30/5) στο MTN Must Fashion που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η μεγαλύτερη γιορτή της μόδας στην Κύπρο με παρουσιαστές την Έβελυν Καζαντζόγλου και τον Σάββα Πούμπουρα, ανέδειξε και φέτος τους καλύτερους σχεδιαστές και της πιο in fashion boutique της Κύπρου, προωθώντας όλες τις πτυχές τις γυναίκας.

Στην εντυπωσιακή σκηνή που στήθηκε ειδικά για το show, είδαμε μοναδικές δημιουργίες τις οποίες έντυσαν μουσικά το συγκρότημα 48ώρες που τραγουδούσε live κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ενώ η Έλλη Κοκκίνου και η Ελευθερία Ελευθερίου ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους.

Fashion bloggers, σχεδιαστές, άνθρωποι των media και της κοσμικής ζωής της Κύπρου έδωσαν το ''παρών'' τους για να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό show.

Δείτε το video με τα highlights της βραδιάς!

Διεύθυνση Παραγωγής: Aνδρέας Παναγή
Καλλιτεχνική διευθύντρια show: Ειρήνη Χριστοφόρου
Επικεφαλής χορογράφος show: Αντιγόνη Τασουρή
Καλλιτεχνική Επιμέλεια:Γιώργος Σεγρεδάκης
Διευθυντής Σκηνής: Γιώργος Ασημινάκης
Διευθύντρια Τμήματος εκδηλώσεων και Marketing : Άννα Αντωνίου

To MTN Must Fashion στηρίζουν οι EvianxChiaraFerragni, Folli Follie, Mini, Bombay Sapphire, Shiseido, Kevin.Murphy, Emmi Caffe Latte, Papafilippou, G.A.P. Vassilopoulos, SIDC Payment Services, Premier Club Τράπεζας Κύπρου, Cobalt. Παραγωγή: must magazine.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS