ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Δημοσιογράφος του BBC είδε live on air το σπίτι της στο Κίεβο βομβαρδισμένο

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

newsroom must

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από το BBC κάνει το τελευταίο 24ωρο τον γύρο του διαδικτύου. H Olga Malchevska βρέθηκε στον αέρα του BBC για να μιλήσει με την δημοσιογράφο Karin Giannone για τα γεγονότα στο Κίεβο, το σπίτι της και την επικοινωνία που είχε με την οικογένειά της, ενώ στα πλάνα που έπαιζαν από σχετικό ρεπορτάζ έδειχναν το κτήριο όπου μεγάλωσε και έζησε βομβαρδισμένο. 

ΛΛίγο αργότερα, ανεβάζοντας το απόσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε, εκτός των άλλων, πως δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα χρειαζόταν ποτέ να κάνει τέτοιες συζητήσεις για το Κίεβο αλλά και το σπίτι της. 

«Πηγαίνοντας να μιλήσω με τον εκπληκτικά ταλαντούχα @karin_giannone, είχαμε προγραμματίσει να δώσω τις τελευταίες εξελίξεις για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι το προηγούμενο βράδυ ότι θα έπρεπε να ξυπνήσω με τις φωτογραφίες του Κιέβου - της πρωτεύουσας της ευρωπαϊκής χώρας - να βομβαρδίζεται. Και ότι το επόμενο βίντεο που θα έπρεπε να επιβεβαιώσω θα είχε τη διεύθυνσή μου, στην πραγματικότητα το σπίτι της οικογένειάς μου. Το χειρότερο σε αυτήν την κατάσταση είναι ότι αυτή είναι η καταστροφή που αντιμετωπίζουν όλοι οι Ουκρανοί τώρα. Στέλνω αγάπη στην οικογένειά μου, τους φίλους, τους γείτονες, τους συμμαθητές, τους συναδέλφους μου, σε όλους τους ανθρώπους που γνωρίζω και δεν ξέρω και υποφέρουν στην Ουκρανία» έγραψε στην ανάρτησή της. 

Δείτε το απόσπασμα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olga Malchevska (@olga_malchevska)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
bbc  |  olga malchevska  |  κίεβο  |  ρωσία  |  ουκρανία  |  viral  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση