ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Δώρο Chanel τσάντα από το Madwalk by Gliss και την American Express

Cyprus Madwalk by Gliss χωρίς εκπλήξεις γίνεται; Δεν γίνεται!

Το Cyprus Madwalk by Gliss και η American Express σας κάνουν δώρο μια τσάντα Chanel αξίας €1.700. Γι' αυτό και όσοι εξασφαλίσατε τα «πολυπόθητα χαρτάκια» για το 2ο Cyprus Madwalk by Gliss -που έγιναν ανάρπαστα από την πρώτη κιόλας εβδομάδα-, αυτόματα μπαίνετε και στην κλήρωση για να διεκδικήσετε μια υπέροχη τσάντα του οίκου Chanel.

Την ίδια στιγμή θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το απόλυτο show και να βρεθείτε ως καλεσμένοι στο after party του Cyprus Madwalk by Gliss μαζί με όλους τους σταρ.

Οι περισσότερες fashionistas λατρεύουν τη Chanel τσάντα και την τιμούν δεόντως. Η συγκεκριμένη Chanel timeless classic wallet, με την χρυσή αλυσίδα αξίας €1.700 που προσφέρει η American Express, μπορεί να απογειώσει κάθε γυναίκεια εμφάνιση.

Δίνουμε ραντεβού την Τετάρτη 13 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία στο πιο φαντασμαγορικό event. Κύπριοι σχεδιαστές θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές, πλαισιωμένοι από τραγούδια των Δέσποινα Βανδή, Demy, Ήβη Αδάμου, Shaya, Βαλάντω, Vegas, Ελευθερία Ελευθερίου, Josephine και τoν γνωστό DJ Mark F. Angelo.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS