ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έφυγε από τη ζωή ο Silvio Berlusconi

Αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μαρία Καραμάνου

Ο Silvio Berlusconi, πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και πρόεδρος του κόμματος Forza Italia, απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 86 ετών, σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο από την προηγούμενη Παρασκευή για προγραμματισμένες εξετάσεις σχετικά με τη γνωστή αιματολογική πάθησή του, όπως αναφέρεται στο ιατρικό δελτίο που εκδόθηκε.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχε πάρει εξιτήριο από το ίδιο νοσοκομείο στις 19 Μαΐου, μετά από περισσότερες από σαράντα ημέρες νοσηλείας λόγω πνευμονίας που επιδεινώθηκε λόγω της χρόνιας μυελομονοκυτταρικής λευχαιμίας, από την οποία έπασχε εδώ και καιρό ο ηγέτης της Forza Italia.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο Berlusconi αντιμετώπισε σοβαρές επιπλοκές μετά από μια περίοδο νόσησης από τον COVID-19, την οποία χαρακτήρισε ως "τη χειρότερη εμπειρία" της ζωής του.

Ο Berlusconi ήταν ένας επιχειρηματίας, πολιτικός και μεγιστάνας, ο οποίος διατέλεσε Πρωθυπουργός της Ιταλίας σε τρεις διαφορετικές περιόδους: 1994-1995, 2001-2006 και 2008-2011. Επίσης, υπηρέτησε ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τον Ιούλιο του 2019 έως τον Οκτώβριο του 2022, όταν παραιτήθηκε για να γίνει μέλος της Γερουσίας της Ιταλίας, μια θέση που είχε κατείχε και προηγουμένως το 2013.

Ήταν ο κύριος μέτοχος και ιδρυτής της ιταλικής εταιρείας μέσων μαζικής ενημέρωσης Mediaset και ήταν ιδιοκτήτης της Μίλαν από το 1986 έως το 2017. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, κατατάσσεται ως ο 190ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, με καθαρή περιουσία ύψους οκτώ δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS