ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ειρήνη Καζαριάν: Οι δυσκολίες, ο δρόμος προς την κορυφή και το bullying

Δέσποινα Άσπρου

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, απολαμβάνει η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία, κέρδισε τον τίτλο για του επόμενου Top Model της Ελλάδας, μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Η 21χρονη καλλονή από την Αρμενία, με τα μεγάλα μάτια και τις χαρακτηριστικές εκφράσεις του προσώπου της, εντυπωσίασε από την πρώτη της οντισιόν, τους κριτές του GNTM και μπορεί μέχρι σήμερα όλα να έμοιαζαν παραμυθένια γύρω από την ζωή της, ωστόσο όπως αποκάλυψε η ίδια την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», κάθε άλλο παρά αυτό συνέβαινε. 

Αναφερόμενη στα δύσκολα παιδικά της χρόνια η Ειρήνη είπε: «Οι γονείς μου ήρθαν στην Ελλάδα το 1993. Παντρεύτηκαν σε πολύ μικρή ηλικία. Η μητέρα μου ήταν 15 χρονών. Έχουν καταγωγή από την Αρμενία. Κλέφτηκαν και ήρθαν εδώ. Στην αρχή ήταν λίγο δύσκολα. Έμειναν στο Κερατσίνι. Οι παππούδες της μητέρας μου ζούσαν εδώ. Είχαν ελληνική υπηκοότητα και έμειναν όλοι μαζί. Δούλεψε αρτοποιός ο πατέρας μου. Μετά άνοιξε σουβλατζίδικο, μετά ιντερνέτ καφέ. Προσπαθούσε να δημιουργήσει ένα μέλλον. Όταν γεννήθηκα εγώ δεν ήταν καλά οικονομικά. Μετά αγοράσαμε ένα δικό μας σπίτι. Έχω περάσει δύσκολα, αλλά έχω μάθει να μην τα παρατάω. Η ζωή είναι ένα μάθημα. Οι γονείς μου ενθουσιάστηκαν που κέρδισα το GNTM».

Στην συνέχεια το μοντέλο, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι η ίδια έχει υπάρξει θύμα bullying. Συγκεκριμένα, ανέφερε:  «Στο σχολείο με κορόιδευαν, είχα περάσει από bullying. Με έλεγαν κουκουβάγια με μεγάλα μάτια, ανορεξικιά…».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS