ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έλενα Θεοδώρου: Τα τέσσερα outfits που προδίδουν ότι θα ντυθεί νυφούλα

Total white, για look που συνδυάζει κλασική αισθητική και διαχρονικότητα.

Μαρία Καραμάνου

Η Έλενα Θεοδώρου ετοιμάζεται να παντρευτεί τον αγαπημένο της, Γιώργο Γεωργίου, και αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο εξωτερικό με τις φίλες της για το bachelorette πάρτι της. Λόγω αυτού του ταξιδιού, απουσιάζει από την καθημερινή της εκπομπή στο "Έλα να δεις".

Η μέλλουσα νύφη επέλεξε να φορέσει λευκά outfits για τις εξόδους της στη Σόφια, συμπεριλαμβανομένων μιας σατέν λευκής ρόμπας, ενός bodycon φορέματος, ενός total denim look σε λευκό χρώμα και λευκών sneakers για μία πιο casual εμφάνιση.

Το λευκό χρώμα είναι παραδοσιακά το χρώμα των νυφικών εμφανίσεων, καθώς συμβολίζει την αθωότητα και την αγνότητα της νύφης και της σχέσης της με τον μέλλοντα σύζυγό της. Στις τελευταίες τάσεις μόδας, το λευκό χρώμα συνεχίζει να είναι δημοφιλές, με μικρές πινελιές σύγχρονου design και υλικών.

Επίσης, οι casual επιλογές για τα bachelorette parties έχουν γίνει δημοφιλείς τελευταία, και η Έλενα Θεοδώρου ακολουθεί αυτήν την τάση επιλέγοντας looks, που προσφέρουν άνεση και στυλ στο ίδιο βαθμό. Η επιλογή της σατέν λευκής ρόμπας και του bodycon φορέματος δείχνει ότι η Έλενα Θεοδώρου επιλέγει μοντέρνα κομμάτια, που συνδυάζουν την κλασική αισθητική με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Δείτε τις εμφανίσεις της εδώ : 

Η συνδυαστική τάση μόδας ανάμεσα σε άσπρες φόρμες και sneakers έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να είναι στη μόδα. Αυτή η τάση συνδυάζει την άνεση και την πρακτικότητα των sneakers με τον μοντέρνο και αθλητικό σχεδιασμό των φορμών, δίνοντας ένα ανανεωμένο και φρέσκο look.

Οι άσπρες φόρμες μπορούν να φορεθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και σε πολλά διαφορετικά στυλ. Μπορούν να φορεθούν με ένα απλό λευκό t-shirt και ένα ζευγάρι αθλητικά sneakers για ένα απλό και κλασικό look, ή με ένα πουλόβερ και ένα ζευγάρι sneakers με περισσότερα χρώματα για ένα πιο funky στυλ.

Η τάση του total denim white look αναφέρεται στη χρήση λευκού denim υφάσματος σε όλο το ντύσιμο. Αυτή η τάση μόδας είναι πρόσφατη και αναδύθηκε ως μια ανανεωμένη εκδοχή του κλασικού denim look, που ήταν παραδοσιακά περισσότερο συνδεδεμένο με το μπλε χρώμα.

Το total denim white look μπορεί να φορεθεί σε διάφορα στυλ και εμφανίσεις. Μια επιλογή είναι να φορέσετε ένα λευκό denim παντελόνι με μια λευκή denim μπλούζα για ένα minimal και καθαρό look. Η τάση του total denim white look προσφέρει μία πιο φρέσκια και σύγχρονη εμφάνιση. Είναι μια τάση που μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές του χρόνου και σε διάφορες περιστάσεις. 

Η τάση του bodycon white dress αναφέρεται σε μια στενή εφαρμογή, συνήθως κοντό, φόρεμα σε λευκό χρώμα. Αυτό το στυλ φορέματος έγινε εξαιρετικά δημοφιλές στα τέλη των 2000s και στις αρχές των 2010s και από τότε είναι σταθερή τάση στη μόδα.

Το bodycon white dress προσφέρει μια αποκαλυπτική, αλλά ταυτόχρονα κομψή και σέξι εμφάνιση. Μπορεί να φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις, από βραδινές εκδηλώσεις έως καθημερινές εμφανίσεις, ανάλογα με το στυλ και τον τρόπο που συνδυάζεται. Ένα bodycon white dress μπορεί να φορεθεί με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια μικρή τσάντα για μια βραδινή εμφάνιση, ενώ με ένα ζευγάρι sneakers και ένα denim jacket για τη δημιουργία μίας πιο casual εμφάνισης. Το στυλ αυτό μπορεί να αναβαθμιστεί με τη χρήση αξεσουάρ όπως κοσμήματα, ζώνες, σκουλαρίκια και γυαλιά ηλίου. 

Η σατέν λευκή ρόμπα για το bachelorette πάρτι αποτελεί μια τάση μόδας που έχει επικρατήσει τα τελευταία χρόνια και συνδέεται με την παραδοσιακή εμφάνιση της νύφης. Η σατέν υφή δίνει στη ρόμπα μια πολυτελή και κομψή αίσθηση, ενώ το λευκό χρώμα την καθιστά ιδανική για την περίσταση. Επίσης, η λευκή ρόμπα αποτελεί συνήθως το κλασικό χρώμα για τις νύφες, πράγμα που κάνει την επιλογή αυτή ακόμα πιο κατάλληλη. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Elena Theodorou  |  looks  |  trends  |  total white  |  bachelorette  |  Έλενα Θεοδώρου  |  news  |  gossip  |  showbiz cy  |  showbiz  |  cyprus news  |  cy news  |  celebs  |  celebrities  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS