ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Ελένη Φουρέιρα: ''Είναι λογικό να με απατήσει ο σύντροφός μου με την Στικούδη''

Είναι δύο παρουσίες που βρίσκονται για χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι σίγουρα δύο από τις πιο σέξι τραγουδίστριες. Η κόντρα της Ελένης Φουρέιρα και της Κατερίνας Στικούδη κρατά εδώ και χρόνια χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τον ακριβή λόγο. Στο παρελθόν η Κατερίνα Στικούδη είχε δηλώσει πως οι δυο τους δεν θα μπορούσαν να γίνουν φίλες, με την Ελένη Φουρέιρα να αδιαφορεί και να μην απαντά στην συγκεκριμένη ατάκα. 

Οι κακές τους σχέσεις ξαναήρθαν στην επιφάνεια όταν η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε χθες (6/5) καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και ο παρουσιαστής την ρώτησε αν θα προτιμούσε να κάνει ντουέτο με την Κατερίνα Στικούδη ή να την απατήσει ο σύντροφός της με αυτήν. Η Ελένη Φουρέιρα απάντησε χωρίς δισταγμό πως «Το να με απατήσει ο σύντροφός μου με την Κατερίνα Στικούδη που είναι θεά, εντάξει ρε παιδιά, λογικό είναι να με απατήσει μαζί της. Είναι κούκλα η κοπέλα. Τι να του πω; Γιατί πήγες με αυτήν;», δείχνοντας πως για κανένα λόγο δεν θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί της. 

Την δήλωση αυτή κλήθηκε να σχολιάσει την επομένη η Κατερίνα Στικούδη, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην Φαίη Σκορδά. Εμφανώς αμήχανη, η Στικούδη αρκέστηκε στο να δείξει το δακτυλίδι της υποστηρίζοντας πως κάτι τέτοιο θα ήταν αδύνατο να συμβεί, αφού είναι παντρεμένη. «Δεν έχω να πω κάτι, απλώς γελάω» σχολίασε στη συνέχεια, τονίζοντας βέβαια πως δεν θα είχε πρόβλημα να συνεργαστεί με οποιοδήποτε τραγουδιστή, χωρίς να σημαίνει πως θα γίνουν και φίλοι.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση