ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Elon Musk: Τι λέει το πρώτο του email στο προσωπικό του Twitter;

Κάλεσε τους εργαζόμενους να είναι έτοιμοι για τις δύσκολες μέρες που έρχονται

Την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, το προσωπικό του Twitter έλαβε το πρώτο email από τον νέο ιδιοκτήτη της πλατφόρμας, ο οποίος εξηγούσε τα νέα δεδομένα κάτω από τα οποία θα χρειαστεί να εργαστούν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Elon Musk τους προειδοποιήσει για τους «δύσκολους καιρούς» που έρχονται, ενώ έθεσε επίσης τέλος στην τηλεργασία, εκτός των περιπτώσεων που εγκρίνεται από τον ίδιο.

Όπως εξήγησε «δεν υπάρχει τρόπος να ωραιοποιήσουμε το μήνυμα» σχετικά με τα οικονομικά της εταιρείας και το πώς αυτά θα επηρεάσουν τη διαφήμιση στο Twitter. Οι νέοι κανονισμοί θα τεθούν άμεσα σε ισχύ και οι εργαζόμενοι θα πρέπει να εργάζονται και τις 40 εβδομαδιαίες ώρες τους από το γραφείο.

Επίσης, ακύρωσε τις «ημέρες ανάπαυσης», ένα μηνιαίο ρεπό που λάμβαναν οι εργαζόμενοι από την περίοδο της καραντίνας, αφού σύμφωνα με τον ίδιο: «Ο δρόμος μπροστά μας είναι επίπονος και θα χρειαστεί εντατική δουλειά για να πετύχουμε». Τέλος, έθεσε ως «απόλυτη προτεραιότητα» των επόμενων ημερών «να βρεθούν και να ανασταλούν όλα τα επαληθευμένα bots, trolls και spam».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Elon Musk  |  email  |  Twitter  |  news

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS