ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Έχασε 40 κιλά για το Star Κύπρος

Η 17χρονη Παυλίνα από την Λεμεσό είχε όνειρο να πάρει μέρος στα καλλιστεία, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό για την ίδια αφού είχε παραπανίσια κιλά. Με υπομονή και επιμονή έβαλε στόχο να κτίσει το σώμα της και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Η διαδρομή προς το όνειρο χρειάστηκε πολλές θυσίες, έτσι ήδη από τα σχολικά της χρόνια ξεκίνησε σωστή διατροφή και εντατική γυμναστική.

Με όλη της θέληση τελικά τα κατάφερε και έχασε συνολικά 40 κιλά και πήγε στα  casting  του Mega με αυτοπεποίθηση. Εκεί μίλησε με τους τέσσερις κριτές και τους ‘’εξομολογήθηκε’’ πως από τα δώδεκα της χρόνια ήθελε να γίνει μοντέλο.

 ‘’Αγαπώ πολύ τον φακό, βγάζω παντού φωτογραφίες’’

Η ανησυχία ωστόσο των κριτών ήταν η ψυχολογία της Παυλίνας να μην πέσει εάν τυχόν λάβει κάποια απόρριψη, αυτή όμως απάντησε πως δεν την νοιάζει η γνώμη των άλλων πλέον, γιατί δούλεψε σκληρά.

Ο Νικόλας Ιωαννίδης σηκώθηκε από την θέση του για να αγκαλιάσει την Παυλίνα, ενθουσιασμένος με αυτό που κατάφερε η 17χρονη Λεμεσιανή, λέγοντας της πως και αυτός έχει πάρει 12 κιλά τον τελευταίο καιρό και η Παυλίνα του απάντησε αμέσως ‘’Διατροφή, γυμναστική και ηρεμία’’. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS