ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show: Οι σχεδιαστές μας αποκάλυψαν τι θα παρουσιάσουν

Δέσποινα Άσπρου

Λάμψη, μόδα, ομορφιά, έμπνευση, προσφορά. Για τρίτη χρονιά το Beautiful People, μαζί με το Εύρηκα Μασσαλίας διοργανώνουν το Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show. Η μόδα ενώνεται με την μουσική και το αποτέλεσμα αναμένεται μοναδικό.

Το Beautiful People και φέτος αποδεικνύει πως δεν είναι απλώς το περιοδικό των celebrities, αλλά μπορεί να προσφέρει μέσα από τη μόδα και κοινωνικό έργο, δίνοντας δίνει €5.000 αυτή τη φορά στην πρωτοβουλία του Λουκά Φουρλά για τους μικρούς ήρωες στο Παιδογκολογικό Ίδρυμα Ελπίδα.

Το Εύρηκα Μασσαλίας The Charity Show θα πραγματοποιηθεί στο Residence by Occhio την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στις 19:30.
Συνολικά θα παρουσιαστούν πέντε επιδείξεις μόδας ενώ στην πασαρέλα θα ανέβουν 40 μοντέλα, μεταξύ των οποίων και 10 γνωστές προσωπικότητες, οι οποίες θα παρουσιάσουν δημιουργίες των Gregory Morfi, Maria Aristidou, Constantinos Vasiliades, του κοσμηματοπωλείου «Η Πολιτεία» και τoυ brand Toi & Moi.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το must.com.cy με τους συμμετέχοντες του charity show, διαπιστώσαμε ένα πράγμα: όλοι τους αναμένουν αγωνιωδώς την συγκεκριμένη βραδιά, ενώ δεν μπορούν να κρύψουν την χαρά και την περηφάνια τους για την συμμετοχή τους. Τι θα δούμε όμως κατά την διάρκεια του show;

Από πλευράς της Μαρίας Αριστείδου θα απολαύσουμε κυρίως βραδινές και απογευματινές δημιουργίες. Χηροποίητα πλεκτά και κεντήματα θα αποτελέσουν τα βασικότερα στοιχεία της παρουσίασης της.

Βραδινές δημιουργίες θα δούμε και από τον Κωνσταντίνο Βασιλειάδη. Ο Κύπριος σχεδιαστής μόδας παρουσιάζοντας μέρος της χειμερινής του συλλογής, θα εστιάσει κυρίως στους συνδιασμούς χρυσού και μαύρου. Από αυτόν θα δούμε βελούδο, λαμέ και μονόχρωμα κομμάτια.

Το κοσμηματοπωλείο «Η Πολιτεία» θα πρωτοτυπήσει δείχοντάς μας εντυπωσιακά κοσμήματα βυζαντινού σχεδιασμού.

Από τον Gregory Morfi θα δούμε "μια συλλογή με 20 δημιουργίες φτιαγμένες αποκλειστικά για τις γυναίκες εκείνες που έχουν προσωπικότητα και χαρακτήρα".

Εισιτήρια προπωλούνται στην τιμή των €20. Για πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Ομίλου SPP Media στο 22472472.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS