ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Φεστιβάλ Καννών: Η Cate Blanchett ηγείται της κριτικής επιτροπής

Μόλις δυο εβδομάδες μας χωρίζουν από 71ο Φεστιβάλ Καννών και σήμερα ανακοινώθηκε η κριτική επιτροπή του φεστιβάλ, η οποία, προς ευχάριστη έκπληξη όλων περιλαμβάνει τέσσερις γυναίκες.

Ως πρόεδρος της κριτικής επιτροπής ορίστηκε η Cate, ενώ οι γυναίκες που θα συμμετάσχουν ως κριτές είναι η Kristen Stewart, η σκηνοθέτις Ava DuVernay, η τραγουδίστρια και ακτιβίστρια από το Μπουρούντι Khadja Nin και η Lea Seydoux.

Ο διευθυντής του φεστιβάλ, Thierry Fremaux δήλωσε: "Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, με απασχολεί πολύ περισσότερο η παρουσία των γυναικών στο Φεστιβάλ. Έχω συζητήσει με έξυπνες γυναίκες, σαν την Jessica Chastain κι έχω ακούσει τις συμβουλές τους, ως προς το πώς μπορούν να βελτιωθούν κάποιες πτυχές του φεστιβάλ. Δίνουμε πια μεγαλύτερη σημασία στην αναλογία των φύλων στις επιτροπές επιλογής των προγραμμάτων, για παράδειγμα. Αυτή τη στιγμή, δύο από τις τρεις επιτροπές έχουν ισάριθμες γυναίκες και άντρες".

Την κριτική επιτροπή συμπληρώνουν ο Κινέζος ηθοποιός Chang Chen και οι σκηνοθέτες Robert Guédiguian, Andrey Zvyagintsev και Denis Villeneuve.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS