ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Φέτος στην Ημέρα της Μητέρας είμαστε μαζί αλλά σε απόσταση

Ημέρα της μητέρας. Κάθε χρόνο αυτή η ημέρα θεωρείτε ξεχωριστή και οι περισσότεροι χαρίζουμε ένα μικρό δώρο στην μητέρα μας, την αγκαλιάζουμε σφικτά και της λέμε πόσο ευγνώμονες είμαστε για όλα όσα μας έχει χαρίσει στην ζωή και όλες τις θυσίες που έχει κάνει για εμάς.

Φέτος αυτή η ημέρα είναι διαφορετική αφού λόγω της πανδημίας είμαστε αναγκασμένοι να βρισκόμαστε μακριά από τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Ξέρουμε όμως ότι ακόμα και αν είμαστε μακριά είναι μια πράξη αγάπης γιατί νοιαζόμαστε για την υγεία τους.

Όσα χρόνια και αν περάσουν η μητέρα μας θα είναι πάντοτέ η μητέρα μας ακόμα και αν οι σχέσεις μας μπορεί να έχουν τα πάνω-κάτω τους. Κάποιες φορές οι ρυθμοί της ζωής μας αναγκάζουν να αφήνουμε πίσω σημαντικά πράγματα τα οποία η καραντίνα μας έμαθε ότι πρέπει να βρίσκουμε λίγο χρόνο και να τα κάνουμε. Όπως το να επικοινωνούμε με την οικογένειά μας. Ένα μήνυμα, ένα τηλέφωνο και μια καλημέρα είναι αρκετά για να φτιάξουν την διάθεση των γονιών μας.

Πώς μπορούμε εν μέσω της πανδημίας να κάνουμε την ημέρα αυτή ξεχωριστή για την μητέρα μας;

Αν η μητέρα μας μένει κοντά τότε μπορούμε να αγοράσουμε ένα μικρό δωράκι όπως λουλούδια ή γλαστράκια και να τα πάμε σε αυτήν. Θα την πάρουμε τηλέφωνο για να βγει στην εξώπορτα και να τα βρει εκεί μαζί με μια κάρτα που θα γράφει όλα όσα νιώθουμε. Θα την αποχαιρετήσουμε από το αμάξι και θα της φωνάξουμε πόσο πολύ την αγαπάμε. Αν είναι μακριά μπορούμε πάντα να στείλουμε λουλούδια με την καρτούλα μας.

Φέτος τα δώρα μπορεί να μην είναι τα ίδια με άλλες χρονιές. Ας μην αγοράσουμε φορέματα και παπούτσια ας στείλουμε ένα όμορφο πακέτο με πράγματα για το σπίτι, αρωματικά κεριά, ένα βιβλίο μαγειρικής, ακόμα και μια υφασμάτινη μάσκα για να την προστατεύσει.

Οι βιντεοκλήσεις είναι πάντα μια καλή ιδέα. Μαζί με τα αδέλφια μας, τα παιδιά μας και τους αγαπημένους μας μπορούμε να την καλέσουμε όλοι σε μια ομαδική βιντεοκλήση στην οποία θα της ευχηθούμε χρόνια πολλά και θα πιούμε τον καφέ μας παρέα στο σπίτι. Θα γελάσουμε με παλιές ιστορίες και έτσι δεν θα είναι μόνη. Θα είναι λες και είμαστε μαζί.

Μπορεί να μην μπορέσουμε να της κάνουμε δώρο φέτος, ούτε να είμαστε κοντά της όμως σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες και την περίοδο που διανύουμε αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε πόσο πολύ αγαπάμε και νοιαζόμαστε για αυτή. Αυτό είναι που έχει σημασία. Μπορεί να είμαστε μακριά και σε απόσταση όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS