ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Freaky Fortune και Riskykidd: Τα φλερτ που έπαιξαν στην Eurovision

Για την εμπειρία, τις ατυχίες αλλά και τα φλέρτ που έπαιξαν στην Eurovision μίλησαν Freaky Fortune και Riskykidd στο Star.

Τα τρία αγόρια της ελληνικής αποστολής με το που επέστρεψαν πίσω στην Ελλάδα δήλωσαν ξαφνιασμένοι από το αποτέλεσμα όμως σαν εμπειρία όπως εκείνοι δηλώνουν ήταν κάτι το μοναδικό.

«Ήταν μια εμπειρία που εγώ προσωπικά δεν θα αλλάζαμε σε καμία περίπτωση. Είναι μοναδικό τα συναίσθημα!»

Μίλησαν επίσης για την Conchita Wurst και τη νίκη της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε όλες τις πρόβες της Conchita ήταν γεμάτο το στάδιο. Έβγαινε στη σκηνή και γινόταν χαμός! Καλλιτεχνικά ήταν πάρα πολύ ωραίο τραγούδι, και είχε πάρα πολύ ωραία φωνή. Την εμφάνιση δεν μπορούμε να την κρίνουμε εμείς από τη θέση που είμαστε. Καθένας κάνει αυτό που αγαπάει, και από τη στιγμή που τη στήριξε όλη η Ευρώπη, εμείς είμαστε οι τελευταίοι που μπορούμε να μιλήσουμε γι΄αυτό το πράγμα!»

Παρ' όλα αυτά ο Riskykidd μίλησε για μία ατυχία που του συνέβη:  «Έχασα και το γούρι που μου είχε δώσει ένας φίλος μου. Ένα σταυρό! Τον έχασα τρεις ώρες πριν εμφανιστώ στη σκηνή» είπε ο 19χρονος ράπερ, ο οποίος αποδείχτηκε ο πιο… «άτακτος» από τους τρεις, με τις κατακτήσεις του στο διαγωνισμό να είναι πολλές!

Έπαιξαν φλερτ στην Eurovision; «Δεν θα πω ότι δεν μου την πέσανε οι Πολωνέζες» αποκάλυψε ο Riskykidd, ο οποίος είπε ότι προτιμούσε τις Ρωσίδες!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Freaky Fortune  |  Riskykidd  |  news  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS