ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Full in love η Συνατσάκη: Έκανε το πρώτο της post με τον σύντροφό της

Ανανεωμένη και ερωτευμένη είναι η Μαίρη Συνατσάκη, αφού εδώ και ένα περίπου χρόνο ο Αιμιλιανός Σταματάκης την κάνει να χαμογελά ξανά. Η παρουσιάστρια και influencer έκανε το πρώτο της post στον λογαριασμό της στο Instagram μαζί με τον αγαπημένο της, και συγκέντρωσε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά εκατοντάδες χιλιάδες likes αλλά και σχόλια. 

''Χρειάστηκαν 2000 ποστ σε αυτήν την πλατφόρμα για να βρω επιτέλους το πιο αγαπημένο μου απ'ολα'', έγραψε η Μαίρη, δημοσιεύοντας μια τρυφερή εικόνα με τον σύντροφό της, στην οποία την βλέπουμε να του δίνει ένα φιλί.

Αξίζει να πούμε πως ο έρωτας του ζευγαριού ήταν καρμικός, αφού πριν από μερικά χρόνια ο Αιμίλιος Σταματάκης που θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς, είχε πει σε συνέντευξή του πως θα ήθελε να γνωρίσει την Μαίρη, ενώ λίγα χρόνια μετά οι δυο τους συνεργάστηκαν στην θεατρική παράσταση ''Hair'' όπου και έγιναν ζευγάρι.

Πάντως αυτή είναι η πρώτη φορά που η Μαίρη αναφέρεται στον αγαπημένο της, μιας και όλο αυτό το διάστημα οι δυο τους κρατούσαν χαμηλούς τόνους όσον αφορά τη σχέση τους.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS