ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Άνοιξε η Πύλη Εμβολιασμού για τους 39-40 ετών, αλλά έπεσε μετά απο 10 λεπτά

Όλες οι λεπτομέρειες.

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Εκτός λειτουργίας ξανά είναι η Πύλη Εμβολιασμού λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα της για τους 39-40 ετών.

Σύμφωνα με αναφορές στο κρατικό ραδιόφωνο, πολίτες επιχείρησαν να κλείσουν ραντεβού ωστόσο το σύστημα «έπεφτε», το ίδιο δήλωσε και η εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Υγείας Μαργαρίτα Κυριάκου. 

Άνοιξε στις 7:30 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης, η Πύλη Εμβολιασμού για τους 39-40 ετών. Η Πύλη θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 8 το βράδυ.

Υπενθυμίζεται ότι τη Μεγάλη Παρασκευή, 30 Απριλίου, από τις 7:30 το πρωί μέχρι 8 το βράδυ η Πύλη θα ανοίξει για ηλικίες 68-70 ετών.

Οι εμβολιασμοί θα γίνονται με τα διαθέσιμα αδειδοτημένα εμβόλια στα Κέντρα Εμβολιασμού που λειτουργούν σε όλες τις Επαρχίες.

Συνολικά 259,089 εμβολιασμοί κατά της COVID-19 (29,4 δόσεις ανά 100 κατοίκους) έγιναν μέχρι και τις 27 Απριλίου στην Κύπρο, με το Εθνικό Πλάνο Εμβοίασμού για την COVID-19 να εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς, στη βάση των διαθέσιμων ποσοτήτων από τα τέσσερα αδειοδοτημένα εμβόλια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το ECDC, οι 193,882 (ποσοστό 24,1%) εμβολιασμοί αφορούν στη χορήγηση της 1ης δόσης και οι 65,207 (7,9%) εμβολιασμοί αφορούν στη χορήγηση των δύο δόσεων. Στη βάση της διαθεσιμότητας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS