ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Για μία selfie έχασε τη ζωή του

Ο ξυλοδαρμός μέχρι θανάτου του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στη Ζάκυνθο, συγκλονίζει, ενώ η είδηση κάνει, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή, τον γύρο του κόσμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, ο Bakari Jaward Henderson έχασε τη ζωή του για μία σέλφι.

Ο 22χρονος από το Τέξας, έφτασε πριν λίγες ημέρες στο νησί του Ιονίου για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με την παρέα του. Μάλιστα, όσοι τον γνωρίζουν, λένε ότι για τον Henderson οι διακοπές στη χώρα μας ήταν όνειρο ζωής. Ένα όνειρο που έμελλε να εξελιχθεί στον χειρότερο εφιάλτη για τους οικείους του αλλά και για τον ίδιο που βρήκε τραγικό θάνατο μετά από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από τουλάχιστον δύο άτομα σε ένα μπαρ στην περιοχή του Λαγανά.

Για τη δολοφονία του συνελήφθησαν ένας 32χρονος Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο, ένας 34χρονος Έλληνας και κατά τη διάρκεια της νύχτας άλλα έξι άτομα σερβικής καταγωγής. Η επιχείρηση της αστυνομίας στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι έξι Σέρβοι κράτησε λίγα λεπτά καθώς οι κατηγορούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση.

Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς μέσα από τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, από το σημείο που έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο Αμερικανό.

Από την άλλη, ο Alpha στο ρεπορτάζ του παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή που οδήγησε στο μοιραίο έγκλημα. Σύμφωνα με αυτή γύρω στις 3 το πρωί ένας Σέρβος σηκώνεται από το τραπέζι του και σπάει ένα μπουκάλι μπύρα το τραπέζι που καθόταν ο Αμερικανός με αφρούς και γυαλιά να πετάγονται μπροστά του. Μετά από λίγο ο 22χρονος Αμερικανός σηκώνεται από το τραπέζι του και κατευθύνεται στο τραπέζι των Σέρβων και ρίχνει μία γροθιά στο πρόσωπο του Σέρβου που έσπασε την μπύρα με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια. Ο Αμερικανός στην προσπάθειά του να ξεφύγει βγαίνει από το μαγαζί ρίχνοντας τραπέζια στο διάβα του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha τον κυνηγούσαν 15 άτομα.

Το έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση το θύμα είχε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που του επέφεραν εγκεφαλική αιμορραγία και δεν πρόλαβε να αντισταθεί. «Το θύμα έφερε πολλαπλές κακώσεις στην περιοχή της κεφαλής, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο τριχωτό και ο θάνατος επήλθε συνεπεία κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων μετά από πλήξη με θλων όργανο. Θλων όργανο μπορεί να είναι η γροθιά, το πόδι που μπορεί να κλωτσήσει. Φαίνεται πως έχει προκληθεί κυρίως από χέρι ή από πόδι. Εσωτερικά, η βιαιότητα της πράξης ήτα τέτοιου μεγέθους που προκάλεσε εγκεφαλική αιμορραγία η οποία απέβη θανατηφόρος», ανέφερε μιλώντας στον Alpha η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα τονίζοντας ότι το θύμα θα μπορούσε να έχει χτυπηθεί και από περισσότερα του ενός, των δύο ή των τριών ατόμων.

Τι δείχνουν τα βίντεο της δολοφονικής επίθεσης στον Αμερικανό -Νέες συλλήψεις
Σε νέες συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, για την υπόθεση της άγριας δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά, στη Ζάκυνθο.

Χθες, κατά τη διάρκεια της νύχτας συνελήφθησαν άλλα έξι άτομα, σερβικής καταγωγής, ως εμπλεκόμενα στον θανάσιμο τραυματισμό του Αμερικανού τουρίστα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε συμπλοκή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η επιχείρηση της αστυνομίας, στο ξενοδοχείο που διέμεναν οι έξι Σέρβοι κράτησε λίγα λεπτά καθώς οι κατηγορούμενοι δεν προέβαλαν αντίσταση, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ. Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τους αστυνομικούς από τα βίντεο που υπάρχουν από κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων, από το σημείο που έγινε η θανάσιμη επίθεση στον 22χρονο Αμερικανό.

Στο βίντεο, οι κατηγορούμενοι εμφανίζονται να χτυπούν τον άτυχο άνδρα. Μάλιστα, μερικοί από αυτούς συνέχισαν να τον χτυπούν ακόμη και την ώρα που εκείνος ήταν πλέον στο έδαφος, χωρίς τις αισθήσεις του, κάτι που προκάλεσε έκπληξη στους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι από την Παρασκευή κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα Ζακύνθου, ένας 34χρονος ημεδαπός και ένας 32χρονος Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο που κατηγορούνται και αυτοί για τον φόνο του άτυχου νεαρού.

Εντός της ημέρας, οι οκτώ συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. Πηγή: www.24news.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση