ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Gliss Style Awards 2012: Γνωρίστε τις υποψήφιες

Τα Gliss Style Awards συνεχίζονται για δεύτερη χρονιά και το must μαζί με το Gliss παρουσιάζουν τις Κύπριες και Ελληνίδες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν μέσα στο 2012.

Από την 1η Νοεμβρίου μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου οι αναγνώστες του must online, θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν και να μπουν στην κλήρωση για να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Η ψηφοφορία γίνεται μόνο από την ιστοσελίδα must.com.cy και ο κάθε επισκέπτης έχει το δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μια φορά, αφού πρώτα εγγραφεί και αποκτήσει όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.

Τα Gliss Style Awards στηρίζουν τον Οργανισμό Hope for Children UNCRC Policy Center.

Σας παρουσιάζουμε τις υποψήφιες για κάθε κατηγορία ξεχωριστά:

New Model of the Year
Στην κατηγορία αυτή συναντάμε newcomer μοντέλα που ποζάρουν όλο χάρη στις σελίδες περιοδικών, αναδεικνύουν με τα αψεγάδιαστα σώματά τους τις τελευταίες τάσεις της μόδας και περπατάνε στις πασαρέλες με αέρα γεμάτο αυτοπεποίθηση.
Οι υποψήφιες είναι:
1. Ροζίτα Κεντάλα
2. Ξένια Ζαϊτσέβα
3. Μαριάννα Νεοφύτου
4. Ολίβια Κωνσταντινίδου
5. Katy Ανδρονίκου

Hair Style Icon
Όλες γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μια εμφάνιση για να θεωρείται ολοκληρωμένη, πρώτιστο ρόλο παίζουν τα μαλλιά, καθώς και το μακιγιάζ. Οι υποψήφιες για Hair Style Icon κέρδισαν την κριτική επιτροπή για τα λαμπερά μαλλιά τους κι εμείς σας τις παρουσιάζουμε:
1. Νάταλη Τζιαπούρα
2. Ελευθερία Ελευθερίου
3. Στέλλα Χατζηλαμπρή
4. Λώρα Κυριακίδου
5. Θέλξια Φραγκούδη

Street Fashion Statement
Δεν τις γνωρίσαμε ούτε από τις κοσμικές στήλες ούτε από την τηλεόραση. Είναι οι πέντε καλύτερες εμφανίσεις on the street που διαθέτουν έμφυτο το ταλέντο στους συνδυασμούς και στο styling και δημιουργούν τάσεις σε κάθε τους έξοδο. Μαγνητίζουν τα βλέμματα στους δρόμους της Κύπρου και κερδίζουν επάξια μια θέση στα Gliss Style Awards. Γνωρίστε τις:
1. Φανή Ονουφρίου
2. Λυδία Μανδρίτου
3. Ευαγγελίνα Φύσα
4. Μαρία Φυλακτίδου
5. Άντρεα Αλετράρη

Fashion Designer of the Year
Οι γυναίκες που έκαναν τη μόδα βίωμά τους, αποδεικνύοντας το δημιουργικό τους πνεύμα σε κάθε συλλογή τους και κατάφεραν να διαπρέψουν μεταφέροντας την έμπνευσή τους στα σχέδιά τους. Αυτές είναι οι σχεδιάστριες μόδας που ξεχώρισαν:
1. Στάλω Μαρκίδου
2. Έλενα Αντωνιάδη
3. Νάταλη Κωνσταντινίδου
4. Αφροδίτη Χατζηρακλέους
5. Λεβίνια Κονιαλιάν

Greek Style Icon
Έχουν στυλ και με κάθε εμφάνισή τους σε κοσμικό event κλέβουν τα φλας των φωτογράφων. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο που πολλές γυναίκες τις θεωρούν πρότυπό τους. Οι έξι πιο καλοντυμένες επώνυμες Ελληνίδες που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους και την αγάπη τους για τη μόδα είναι οι εξής:
1. Βίκυ Καγιά
2. Δούκισσα Νομικού
3. Μαίρη Συνατσάκη
4. Ελεονώρα Μελέτη
5. Ευγενία Νιάρχου
6. Τάμτα

Best Dressed Showbiz Persona
Τις παρακολουθούμε καθημερινά και τις ξεχωρίζουμε για τις εντυπωσιακές εμφανίσεις τους, αφού η παρουσία τους απαιτεί προσεγμένες επιλογές και εξαιρετικό γούστο. Στην κατηγορία των πιο καλοντυμένων γυναικών της showbiz συναντάμε τις πιο κάτω:
1. Χριστιάνα Αριστοτέλους
2. Κρίστυ Παπαδοπούλου
3. Στέλλα Στυλιανού
4. Άντρη Καραντώνη
5. Έμιλυ Κολιανδρή
6. Χριστίνα Παυλίδου

Style Icon 2012
Στοιχείο τους είναι η μόδα. Οδηγός τους το προσωπικό τους στυλ. Οι υποψήφιες στην κατηγορία Style Icon είναι η γυναίκες που δεν λείπουν ποτέ από τις στήλες των καλύτερων εμφανίσεων κερδίζοντας κάθε φορά την προσοχή μας με τις εξαιρετικές ενδυματολογικές επιλογές τους.
1. Σύλβια Μαυροπούλου
2. Βαλεντίνα Τσίγκη
3. Στεφανία Μιτσίδου
4. Μαρίνα Θεοδωρίδου
5. Σοφία Μαλέκου
6. Μαρίσσα Λοΐζου
7. Νάσια Μαρκίδου
8. Έλσα Λούτσιου

Πατήστε εδώ για να δείτε τα μέλη της κριτικής επιτροπής
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS