ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

H βίλα του πρώην βασιλιά Κωνσταντίνου ανήκει πλέον σε Βούλγαρο κροίσο

Η βίλα του βασιλιά που βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι πωλήθηκε

Γιώργος Γκαρακλίδης

Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος αποτελεί αναμφίβολα ένα αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης και νεότερης ιστορίας της Ελλάδας. Από τη θητεία του ως βασιλιάς μέχρι την πτώση της μοναρχίας στην Ελλάδα, το όνομά του θα βρίσκεται για πάντα γραμμένο στις σελίδες του τόπου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, η αναφορά γίνεται στην πολυτελή βίλα που διατηρούσε ο τέως βασιλιάς στο Πόρτο Χέλι η οποία είχε ετοιμαστεί για πώληση και που εν τέλει πωλήθηκε σε ζάμπλουτο Βούλγαρο επιχειρηματία. 

Η τεράστια έκτασή της μαζί με την ξεχωριστή, Αραβική της αρχιτεκτονική και τα πρώτης ποιότητας, υλικά με τα οποία υλοποιήθηκε το έργο, την κάνουν πηγή έμπνευσης για οποιονδήποτε την επισκεφθεί, όπως και συνέβη με τον Βούλγαρο επιχειρηματία ο οποίος κατενθουσιάστηκε βλέποντάς την. 

Η βίλα διαθέτει 12 κρεβατοκάμαρες, πισίνα 30 μέτρων, μεγάλο εξωτερικό χώρο με σιντριβάνια και μικρά ρυάκια που «κλέβουν» την παράσταση και σε συνδυασμό με τον «θερμό» καιρό της περιοχής, το αποτέλεσμα γίνεται τουλάχιστον μαγευτικό. Μαζί διατίθεται και πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία. 

Σύμφωνα με την πηγή από το «Secret» ο Βούλγαρος κροίσος θέλησε από την αρχή τη βίλα για τον ίδιο και προσέγγισε τον βασιλιά δίνοντάς του κυριολεκτικά τον ουρανό με τ' άστρα. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση