ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πού συνάντησε η Αννίτα την Camila και τον William

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ριάνα Στυλιανού

Για την ετήσια εορταστική τελετή της Ημέρα της Κοινοπολιτείας με αφορμή τη συμπλήρωση 75 ετών, βρέθηκε η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου στο Αββαείο του Westminster στο Λονδίνο.

Μπορεί να είναι ασπρόμαυρη εικόνα 3 άτομα και κείμενο

Σε εκδηλώσεις εορτασμού και σε σύνοδο ομολόγων της από τις χώρες της Κοινοπολιτείας, η Αννίτα έδωσε το παρών της στην τελετή έπαρσης της σημαίας της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο χώρο του βρετανικού κοινοβουλίου, το πρωί της Δευτέρας 11 Μαρτίου.

Με απόντες τον 75χρονο βασιλιά Κάρολο, που απέχει από τα δημόσια καθήκοντα καθώς έχει διαγνωστεί με καρκίνο, την Kate Middletton η οποία προκάλεσε σκανδάλο για την «πειραγμένη» φωτογραφία, που αναρρώνει μετά από επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και τον πρίγκιπα Άντριου, του οποίου η απουσία αποτέλεσε έκπληξη για τον βρετανικό Τύπο, στο Αββαείο ηγήθηκε η 76χρονη βασίλισσα Καμίλα και ακολούθησαν ο πρίγκιπας William. O πρίγκιπας εντός του ναού κάθισε ανάμεσα στη βασίλισσα και στον θείο του Εδουάρδο.

Τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας που έδωσαν το παρών τους στην τελετή ήταν η πριγκίπισσα Άννα, ο πρίγκιπας Εδουάρδος, δούκας του Εδιμβούργου, η σύζυγός του, Σόφι, δούκισσα του Εδιμβούργου, ο δούκας και η δούκισσα του Γκλόσεστερ και ο δούκας του Κεντ.

Για την επίσημη περίσταση η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων επέλεξε να δημιουργήσει ένα total κρεμ look, το οποίο αποτελείτο από μια αέρινη midi φούστα και ένα ταγέρ που κούμπωνε με 2 χρυσά κουμπιά στο πλάι. Το σύνολο ολοκληρώθηκε με ένα μακρύ χακί παλτό και nude γόβες.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, παλτό, Γιόρκ Μίνστερ και κείμενο που λέει 75χρονα της Κοινοπολιτείας Αββαείο του Ουέστμινστερ

«Η Κύπρος μας στην ετήσια εορταστική τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας στο Αββαείο του Westminster!
Μια ιδιαίτερη στιγμή που ενώνει τη φωνή μας με τη φωνή της διεθνούς κοινότητας, αναδεικνύοντας την πλούσια κουλτούρα, τον πολιτισμό και τον ρόλο που μπορούμε να διαδραματίσουμε ως γέφυρα στην Ευρώπη.» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησης που ανέβασε πριν από μερικές ώρες η Αννίτα στον προσωπικό της λογαριασμό του Instagram.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS