ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Σατέν μαύρη φούστα με cowboy boots και άσπρο τοπ
 

H τρυφερή ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εννέα χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας του

''Μου λείπεις πάντα''.

newsroom must

Με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, θυμήθηκε έντονα την αγαπημένη του μητέρα Μαρίκα και πόσο του λείπει αυτές τις οικογενειακές μέρες που θα ήθελα να βρισκόταν εδώ μαζί του.

Μάλιστα, ανάρτησε μία τρυφερή φωτογραφία με την μητέρα  του από το Πάσχα του 1969, με εκείνος μόλις δύο ετών, να τσουγκρίζουν βαμμένα κόκκινα αβγά, όπως ορίζει το έθιμο.

Η λεζάντα ήταν πραγματικά συγκινητική, διότι κανείς δεν περιμένει από έναν πρωθυπουργό να δείχνει την τρυφερή πλευρά του τόσο εύκολα, συγκεκριμένα έγραψε:

«Μαζί, το Πάσχα 1969. Εννέα χρόνια έχουν περάσει από τη μέρα που σε χάσαμε. Μου λείπεις πάντα».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Την ίδια ανάρτηση, αλλά με ολόκληρη την οικογένεια έκανε η αδερφή του Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία μας αποκάλυψε πως εκείνη την περίοδο η μητέρα τους ήταν σε κατ'΄οίκον περιορισμό.

«Ένα άλλο Πάσχα λίγο πριν την Πρωτομαγιά του ‘69 όταν ήσουν, σε κατ’ οίκον περιορισμό μόνη με τέσσερα παιδιά. Μας έντυσες μας στόλισες για να στείλεις τη φωτογραφία στον πατέρα μας στην εξορία. Με το χαμόγελο για να μην στεναχωρηθεί και γιατί δεν το έβαζες ποτέ κάτω! Πόσο μας λείπεις!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση