ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η απάντηση της Ροτσίδου σε όσους την κατηγορούν

Πλήρωσε το κράτος για την θεραπεία της με χρήματα φορολογούμενων πολιτών;

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν διάφορες αναρτήσεις που υποστηρίζουν πως το υπουργείο υγείας έστειλε τη σύζυγο του βουλευτή Ευθύμιου Δίπλαρου, Αργυρώ Ροτσίδου στο εξωτερικό για θεραπεία με χρήματα των φορολογουμένων πολίτων.

Λίγες ώρες αργότερα η ίδια η Αργυρώ Ροτσίδου θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να δώσει την δικιά της απάντηση για την εν λόγω είδηση γράφοντας: «Δεν κρύφτηκα ποτέ και για τίποτα. Και γι’ αυτό η περιπέτεια της υγείας μου είναι λίγο πολύ γνωστή σε όλους σας. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι ένα. Ότι επέστρεψα ζωντανή στην Κύπρο δίπλα από την οικογένειά μου και τα τρία που παιδιά, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο».

«Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους ήταν δίπλα μου, μου συμπαραστάθηκαν, μου έδωσαν δύναμη και με βοήθησαν να κερδίσω την πιο δύσκολη μάχη της ζωής μου», πρόσθεσε.

Όσο για τις κατηγορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου η ίδια είπε: «Όποιος θέλει να μάθει πληροφορίες και λεπτομέρειες για το ποιος πλήρωσε τις θεραπείες μου να επικοινωνήσει μαζί μου, να του δώσω τους λογαριασμούς της ασφάλειάς μου».

Τελειώνοντάς η ίδια έγραψε: «Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε αυτούς που γράφουν κρυπτόμενοι πίσω από ψεύτικους λογαριασμούς μοιράζοντας τοξικότητα. Υγεία στην καρδιά, στο μυαλό και στο σώμα τους».

«Να μην αντικρίσουν ποτέ τον εαυτό τους στον καθρέφτη χωρίς μαλλιά γιατί τα έχασαν στην χημειοθεραπείες και το σώμα τους χτυπημένο από αρρώστια. Υγεία μόνο. Τίποτα άλλο», τόνισε.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS