ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η απάντηση του Παλατιού για την Kate Middleton

Το Παλάτι απάντησε στις φήμες και θεωρίες συνωμοσίας για την υγεία της Middleton σε νέα δήλωση, δηλώνοντας ότι ήταν «πολύ ξεκάθαροι από την αρχή».

Μαρία Καραμάνου

Το παλάτι έκανε μια σπάνια δήλωση σχετικά με την ανάρρωση της Kate Middleton από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγινε αντικείμενο διαδικτυακών εικασιών τις τελευταίες ημέρες.

Ένας εκπρόσωπος της πριγκίπισσας είπε, «Ήμασταν πολύ ξεκάθαροι από την αρχή ότι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας θα απείχε μέχρι μετά το Πάσχα και το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρείχε ενημερώσεις μόνο όταν κάτι ήταν σημαντικό».

Ο εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η πριγκίπισσα, 42 ετών, «Τα πάει καλά».

Μετά την απροσδόκητη αποχώρηση του πρίγκιπα William από το μνημόσυνο προς τιμήν του αείμνηστου νονού του την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου, οι ανησυχίες σχετικά με την ευημερία της πριγκίπισσας Kate αυξήθηκαν στο διαδίκτυο, τροφοδοτώντας ένα κύμα θεωριών συνωμοσίας - παρά το γεγονός ότι μια πηγή από το παλάτι ανέφερε ότι η Kate «Συνεχίζει να τα πηγαίνει καλά» με την ανάρρωση της.

Στην αρχική δήλωση σχετικά με την εγχείρησή της που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 17 Ιανουαρίου, μία ημέρα μετά την επέμβαση, το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι ήταν «επιθυμία της πριγκίπισσας να παραμείνουν ιδιωτικά τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία».

Το παλάτι πρόσθεσε ότι «θα παρέχουν ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση».

Μοιράστηκαν επίσης το αναμενόμενο χρονοδιάγραμμα για την ανάρρωσή της, συμπεριλαμβανομένης μιας παραμονής 10 έως 14 ημερών στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση (κατέληξε να φύγει στις 29 Ιανουαρίου, 13 ημέρες μετά τη διαδικασία) και μια συνεχιζόμενη περίοδο ανάρρωσης στο σπίτι χωρίς επιστροφή στα δημόσια καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα.

«Είναι λογικό να αφιερώνουμε χρόνο», είπε στο PEOPLE μια πηγή κοντά στο βασιλικό σπίτι. «Αυτό είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για τους υπόλοιπους από εμάς, καθώς σας λένε συχνά να επιστρέψετε στη δουλειά το συντομότερο δυνατό, κάτι που μπορεί να είναι επιζήμιο. Είναι καλό για όλους μας να τη βλέπουμε να αφιερώνει χρόνο, να αναρρώνει σωστά και μετά να επιστρέφει. Όλοι μπορούμε να μάθουμε από αυτό».

Ενώ η πριγκίπισσα Kate πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ανάρρωσής της στο σπίτι τους στο Windsor, ταξίδεψε στο Anmer Hall, στο σπίτι της και του πρίγκιπα William στο κτήμα Sandringham στο Norfolk, με τα τρία παιδιά τους ενώ ήταν σε σχολικό διάλειμμα τον Φεβρουάριο.

«Η Catherine αναρρώνει καλά», είπε μια πηγή τότε στην Daily Mail. «Ανυπομονούσε να αλλάξει το σκηνικό».

Ο πρίγκιπας William επέστρεψε στα βασιλικά καθήκοντα αυτόν τον μήνα αφού πήρε άδεια για να βοηθήσει τη σύζυγό του και να διατηρήσει τα πράγματα φυσιολογικά για τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis. Έδωσε ενημερώσεις για την ανάρρωση της πριγκίπισσας Kate, συμπεριλαμβανομένου ότι τη φρόντιζαν δύο «καταπληκτικές και ευγενικές» νοσοκόμες.

Η απουσία της Kate Middleton από τη δημόσια θέα έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος αντιμετώπισε τις δικές του μάχες υγείας τις τελευταίες εβδομάδες. Ο μονάρχης, 75 ετών, υποβλήθηκε σε διαδικασία για τη θεραπεία ενός διευρυμένου προστάτη τον Ιανουάριο και αποκάλυψε τη διάγνωσή του με καρκίνο στις 5 Φεβρουαρίου (ο καρκίνος του θεωρείται ωστόσο ότι δεν είναι καρκίνος του προστάτη). Ενώ δεν έχει κάνει δημόσιες εξόδους, έχει πάει στην εκκλησία με τη βασίλισσα Καμίλα, και μοιράζεται δηλώσεις καθώς εργάζεται στα παρασκήνια και μάλιστα να εμφανίζεται σε βίντεο όπου διάβαζε γράμματα από τους πολίτες της Βρετανίας.

Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα Kate επέλεξε τη διακριτικότητα.

«Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση. Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και ότι επιθυμεί τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία να παραμείνουν ιδιωτικά», έγραφε η αρχική δήλωση του παλατιού μετά το χειρουργείο της. «Το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει, επομένως, ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση».

Στις 5 Δεκεμβρίου, έκανε διπλό καθήκον με μια πρωινή επίσκεψη στο νοσοκομείο και βραδινή δεξίωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η Kate φιλοξένησε την τρίτη ετήσια χριστουγεννιάτικη συναυλία της στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στις 8 Δεκεμβρίου, η οποία ανέδειξε την καμπάνια της για την πρώιμη παιδική ηλικία «Shaping Us» τον πρώτο χρόνο της.

Η τελευταία της εμφάνιση πριν από το χειρουργείο ήρθε τα Χριστούγεννα όταν ενώθηκε με μέλη της βασιλικής οικογένειας για την ετήσια εκκλησιαστική τους έξοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS